Zanimljivosti

KOGA TO LJUBI ŠPANSKA KRALJICA? Vremešna Sofija (84) uhvaćena u zoo-vrtu u nesvakidašnjem trenutku, svi mediji su brujali o ovome! (FOTO/VIDEO)

Fotografije popularne dame, majke španskog kralja Felipea VI i svekrve njegove supruge Leticije, obišle su svet.

10.06.2023 12:30

KOGA TO LJUBI ŠPANSKA KRALJICA? Vremešna Sofija (84) uhvaćena u zoo-vrtu u nesvakidašnjem trenutku, svi mediji su brujali o ovome! (FOTO/VIDEO)
Profimedia

Kraljica Sofija (84), svekrva španske kraljice Leticije, posetila je akvarijum u zoološkom vrtu u Madridu povodom Svetskog dana okeana, koji se održava svake godine 8. juna i ima za cilj da informiše javnost o uticaju ljudi na svetska vodena prostranstva. 

Nosila je elegantan sivo-plavi sako od tvida i crne pantaloneizgledala je fantastično, a isto tako i raspoloženo tokom posete tokom koje je kominucrala s ljudima, kao i decom u zoološkom vrtu.

Pažnju javnosti je privukao njen blizak susret sa morskim lavom. 

Ogromna životinja je viđena kako se izbliza i lično "upoznaje" sa španskom kraljicom Sofijom i delovalo je da je bio zaista zainteresovan za nju. Naslonio je svoje "lice" blizu kraljičinog i činilo se kao da je drsko pokušao da je poljubi. Međutim, po svemu sudeći njoj to nije smetalo.

Ove fotografije su veoma brzo obišle svet i svi su bili oduševljeni prizorom. Komentari su se nizali, a ono što je takođe primećeno jeste kraljičin autfit koji je javnost oborio sa nogu. 

Prošlog meseca, kraljica Sofija se pridružila porodici na glamuroznoj ceremoniji gde je potvrđena titula princeze Infanta Sofije u Madridu. Tada se ta ćerka kralja Felipea i kraljice Leticije, odlučila za odeću u različitim nijansama roze. Tako je princeza Sofija (16), koja je očigledno ime dobila po baki, kraljici Sofiji, dokazala da je modna ikona u razvoju i sve je zasenila u kombinezonu roze boje boje, a očigledno je da su i ostale članice kraljevske porodice sledile njenu ideju što se tiče boje.

Odabrala je jednodelni kombinezon širokih nogavica za svoj veliki dan. Živopisni odevni komad bez rukava imao je mali izrez tačno iznad struka i elegantan ukršteni gornji deo. Lepotica kraljevske porodice upotpunila je svoj autfit ravnim sandalama u stilu Meri Džejn i svetloroze torbom sa zlatnim kopčama. 

Mlađana Sofija je raspustila svoju dugu smeđu kosu sa opuštenim talasima i odlučila se za minimalnu šminku za versku ceremoniju. Nekoliko slojeva maskare i ružičasti ruž za usne bili su dovoljni da zablista.

Kraljica Leticija (50) je, takođe, izgledala fantastično. U skladu sa svojom najmlađom ćerkom, ponosna Leticija je obukla šik svetlo roze krop-top s "bogatim" rukavima. Upasala ga je u jednostavne pantalone bele boje i obula jednostavne espadrile. Leticija je bila glamurozna bez previše truda sa svojim smeđim očima i prirodnim usnama. Sofisticirani izgled upotpunila je zlatnim visećim minđušama i belom kožnom torbicom sa zlatnim lancem. 

Leticijina svekrva Sofija je takođe dobila pohvale modnih stručnjaka. Odlučila se za svetlo-ružičasti sako sa cvetnim vezom, dok se Leticijina starija ćerka, princeza Leonor (17), odlučila za sofisticiranu crvenu cvetnu haljinu sa plavim antilop espadrilama. I kralj Felipe (55) je izgledao otmeno u tamno sivom odelu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)