Zanimljivosti

MANEKENKA POKAZALA NAJVEĆE SILIKONE IKAD: Svet u šoku kako ove grudi izgledaju u minijaturnom roze bikiniju, A TEK KAD SE OKRENE IZ PROFILA! (FOTO)

"Ovo je groteskno i znak ozbiljne mentalne bolesti", poručili su fanovi Kejti Prajs na društvenim mrežama.

09.06.2023 13:01

MANEKENKA POKAZALA NAJVEĆE SILIKONE IKAD: Svet u šoku kako ove grudi izgledaju u minijaturnom roze bikiniju, A TEK KAD SE OKRENE IZ PROFILA! (FOTO)
Printscreen Facebook/Katie Price

Manekenka i starleta Kejti Prajs (44), poznata po svojim brojnim estetskim operacijama, pohvalila se novim bujnim poprsjem. Ona je na društvene mreže postavila fotografije u kupaćem kostimu sa odmora u Španiji.

Kejti, koja je na brojne esteske intervencije dosad potrošila na stotine hiljada evra, uživala je na plaži. Minijaturni roze bikini s velikim belim tufnama jedva je pokrivao "kritične tačke", dok su njene ogromne grudi štrčale na njenom sitnom telu i privlačile pažnju turista na plaži. 

Već planira 17. operaciju 

Kejti je, prema sopstvenom priznanju, dosad imala brojne estetske operacije kojima je u potpunosti promenila fizički izgled. Prošla je 16 operacija grudi, a planira i 17. jer želi da ima najveće poprsje u Britaniji. 

- To je moje telo i moj izbor. Volim moje nove grudi. Brzo sam se oporavila od operacije i uopšte me nije bolelo. To što se brzo oporavim verovatno mi i pomaže da odlučim da odem pod nož. Želim još veće i sigurna sam da ću ih imati. Volim kad imam velike grudi i malo telo, želim da izgledaju veštački, a ne prirodno. Ne sviđa mi se prirodan izgled - rekla je ona. 

Zbog brojnih intervencija ona je ponela i titulu kraljice plastičnih operacija, što doživljava kao kompliment.

- Jednostavno mi se sviđa starinski izgled američkih pin-ap devojaka i Plejboj zečica. Volela bih kad bih imala toliko velike grudi, kakve mogu da se naprave samo u fotošopu, iako znam da je to u realnosti nemoguće - dodala je Kejti.

Na plaži je pokazala i brojne tetovaže, a vidi se da je starleta uživala na suncu i u svom novom izgledu.

Mama petoro dece

Kejti, inače, ima petoro dece - Harvija (20), Juniora (17), Princezu (15), Džeta (9) i Zaka (8) iz više svojih veza. 

Jedino zbog čega žali je brazilsko podizanje zadnjice kome se podvrgla 2021. i, kako je objasnila, to je najgora stvar koju je ikad uradila sa svojim telom. Pored tih intervencija ona je operisala nos, zategla je i preoblikovala telo, stavila fasete na zube, uradila lifting lica i ubrizgala ni sama ne zna koliko filera i botoksa.

Prvu operaciju grudi imala je sa samo 20 godina i otad nije stala. Kako su ispričali njeni prijatelji, zbog prevelikih silikona ona već ima ozbiljne probleme sa kičmom, ali je to neće zaustaviti.

- Kejti je bila u agoniji zbog novih grudi jer su prevelike za njeno sićušno telo, pa je stalno bole leđa. Mislili smo da će biti samo pitanje dana kad će ih izvaditi, ali ona ih je dodatno povećala - rekao je jedan od njenih bliskih prijatelja koji ne krije da je zabrinut za njeno zdravlje zbog prevelikih silikona. 

Šta je sve korigovala:

Fanovi u šoku

Većina njenih pratilaca na društvenim mrežama bila je šokirana izgledom njenih grudi koje je pokazala na plaži u Španiji, ali bilo je i onih koji je podržavaju i bodre da nastavi da ide pod nož.

- Šta je ovo? Ja sam u šoku. Crna ženo, šta si to uradila od sebe? - 

- Kakva šteta. Bila je prava lepotica pre operacija, sad izgleda kao čudovište - 

- Ne slažem se. Ona je meni prelepa, samo nastavi tako Kejti - 

- Ovo je ipak previše. Izgledaš kao da imaš balone umesto grudi - 

- Mmm... meni su ekstra. Ništa lepše od žene sa džinovskim si*ama - 

- Obožavam te Kejti, ali ovo je znak ozbiljne mentalne bolesti. Ti si tako lepa da nema potrebe da se tako upropaštavaš silikonima - 

- Groteskno! Ne znam kako možeš da se pogledaš u ogledalo - 

- Ostavite ženu na miru! Ima pravo da radi sa svojim telom šta god poželi. Ako se njoj to sviđa šta vas briga kako ona izgleda - bili su samo neki od komenatara na njene fotografije iz Španije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)