Telo

ŽELELA JE NAJVEĆE GRUDI U DRŽAVI IAKO SU JOJ IMPLANTI VIRILI KROZ KOŽU: Manekenka prolazi kroz agoniju od bolova, sve zbog lepote! (FOTO)

Poznata britanska starleta, model i TV lice, Kejti Prajs, ne zaustavlja se ni nakon loših estetskih intervencija.

11.01.2023 15:06

ŽELELA JE NAJVEĆE GRUDI U DRŽAVI IAKO SU JOJ IMPLANTI VIRILI KROZ KOŽU: Manekenka prolazi kroz agoniju od bolova, sve zbog lepote! (FOTO)
KaticePrice /instagram

Manekenka i starleta Kejti Prajs (44) poznata je po svojim brojnim estetskim operacijama kojima je u potpunosti promenila lični opis. Ona ni ne skriva da je postala zavisnik od takvog vida ulepšavanja lica i tela. Tako je obavestila javnost da je u decembru prošle godine imala svoju 16. operaciju na grudima u pokušaju da ima "najveće grudi u zemlji".

Printscreen Instagram/@katieprice

Kejti Prajs je neko ko privlači ogromnu pažnju britanske javnosti 

Međutim, umesto postizanja tog, rekli bi mnogi, nepotrebnog rekorda, poznata lepotica prolazi kroz agoniju. Kako Kejti objašnjava, trenutno je u užasnom životnom periodu jer pati od jakih bolova u leđima. Osim bolova, ona dodaje i to da je veoma nezadovoljna izgledom svojih oblina i da doktori nisu dobro uradili svoj posao. Kako piše britanski portal San, ogromni implanti koje je uradila doneli su joj više štete nego koristi, te nakon brojnih neprospavanih noći Kejti želi da ponovo ode "pod nož" kako bi ih izvadila. 

- Kejti je bila u agoniji sa svojim novim grudima jer su prevelike za njeno sićušno telo, pa je stalno bole leđa. Sada njeni prijatelji misle da će biti samo pitanje meseci pre nego što ih ponovo izvadi. Njenim nevoljama doprinosi i činjenica da je ubeđena da joj grudi izgledaju naopako i da nisu nimalo srazmerne - kaže izvor za britanski tabloid.

Drugi izvor je u to vreme rekao da Kejti dobija nove, još veće impante, jer teži ka tome da ima najveće grudi u državi te će je one dovesti do želejnog cilja.

Ona je, inače, tokom godina bila podvrgnuta nizu procedura, uključujući rinoplastiku, zatezanje lica, 3D, fasete, filere za usne i botoks.

Takođe, ovo nije prvi put da je Kejti imala loše iskustvo posle operacije. Svi se dobro sećaju kada je 2015. godine, neposredno pre pojavljivanja u "Velikom Bratu", imala pogrešnu korekciju grudi zbog čega je imala rupu u grudima i implantat koji je virio iz njenog mesa.

@katiepricefanpage ‘More natural’ 🤣 She so sweet ❤️ @katieprice #katieprice ♬ original sound - Katie price fan account

- Nemam više grudi. Ožiljak je postao septički. Ceo moj implant je visio za Novu godinu - govorila je tada Kejti na opšte zaprepašćenje javnosti.

Ubrzo nakon što je napustila kuću Velikog brata, podvrgnuta je korektivnoj operaciji i zamenila implantate za D veličinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)