Zanimljivosti

POTRESNE FOTOGRAFIJE STARLETE IZ BOLNICE! Šesnaesti put operisala grudi jer hoće najveće u zemlji! (FOTO)

Novo uvećanje grudi i nove implantnte ona je ugradila na jednoj klinici u Belgiji.

20.12.2022 12:01

POTRESNE FOTOGRAFIJE STARLETE IZ BOLNICE! Šesnaesti put operisala grudi jer hoće najveće u zemlji! (FOTO)
Printscreen Instagram/@katieprice

Britanska starleta i majka petoro dece, Kejti Prajs (44), po 16. put je otišla na  operaciju grudi. Kako su otkrili njeni bliski prijatelji, ona nema nameru da prestane da ide pod nož sve dok ne bude imala najveće grudi u zemlji.

Ovog puta ona se operisala na jednoj klinici u Belgiji, i kako pišu britanski mediji, nije imala tremu pred hiruršku intervenciju.

Detalji operacije

Kejti je sa osmehom na licu snimljena kako ulazi na kliniku gde joj je urađena operacija. Bila je obučena u zelenu trenerku i UGG čizme dok je opušteno ćaskala telefonom ispred klinike. Fotoreporteri su je pratili u stopu, pa su čak uspeli da zabeleže kako sedi u invalidskim kolicima sa braunilom u ruci dok ju je medicinska sestra odvozila u operacionu salu.

Odmah nakon operacije ona je postavila fotografiju na Instagram storiju, ali je najnovije grudi sakrila kosom i veštim sečenjem kadra fotografije. Ipak, mnogima je više pažnje privuklo njeno lice s maskom za kiseonik i niz cevčica koje su na sve strane virile iz poznate manekenke. 

Kako otkrivaju njeni prijatelji, sve je prošlo u najboljem redu i sad se kod kuće oporavlja nakon intervencije.

Kejti je popularnost stekla kao model, Plejboj zečica, a jedno vreme je radila i kao voditeljka. Bila je zvezda rijaliti programa, a sad zarađuje postavljajući svoje provokativne fotografije na sajtu za odrasle. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

Muškarci su propast

Kejti je na operaciju otišla nakon skandala sa bivšim mužem, Piterom Andreom, koga je udarila. Iako u braku nisu od 2009. očigledno da ju je bivši toliko iznervirao da je fizički nasrnula u pokušaju da se obračuna s njim. U jednom od brojnih intervjua Kejti je priznala da su muškarci krivi za sve njene probleme u životu, posebno one sa novcem. 

- Ne morate da budete genije pa da shvatite da su muškarci propast u mom životu. To je milion posto tačno. Sve moje drame, bankrot i sve loše što je bilo dolazilo je od muškaraca. Kad vidim kako moji bivši likuju, a znam da sam im ja sve platila, to je za mene najgora muka - ispričala je jednom prilikom Kejti.

Kako je objasnila, svi su je iskoristili i ostavili je slomljenog srca.

- Ja sam naivna za ljubav. Ali, nekad mi je potrebno da dobijem komplimente od muškaraca, da mi kažu koliko me žele da bih se dobro osećala - iskrena je bila ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)