Zanimljivosti

STARLETA ZGROZILA SVE: Porodica hoće da je se odrekne zbog 14 plastičnih operacija grudi!

Mnogi tvrde da estetska hirurgija može da izazove zavisnost nalik na onu od opijata ili alkohola. Slučaj Kejti Prajs to samo dokazuje.

11.03.2022 13:00

STARLETA ZGROZILA SVE: Porodica hoće da je se odrekne zbog 14 plastičnih operacija grudi!
Srećna republika

Ne postoji deo tela koji ona nije estetski “korigovala”, ako se to tako može reći. Fileri, botoks, liposukcije, povećanje usana, viniri na zubima koji su toliko beli da izgledaju fluorescentno i naravno grudi. Britanska starleta i rijaliti učesnica Kejti Prajs, poznata još i pod imenom Džordan, je prava zavisnica od plastičnih operacija. Portal Srećna Republika vam donosi reakcije njenih najbližih nakon četrnaeste operacije povećanja grudi.

Umesto da izgleda sve lepše i da nauči da stari dostojanstveno, ona izgleda sve grotesknije. Ova dama od 43 godine iza sebe ima nebrojeno mnogo kozmetičkih zahvata, od kojih je njih 14 bilo samo na poprsju. Prvu operaciju povećanja grudi je obavila 1998. godine i od tada kreće njena pomama za sve veštačkijim izgledom. Ova majka petoro dece baš ne zna da stane iako je sami lekari upozoravaju da su dodatne operacije rizične po nju.

Lekar koji ju je prvi put operisao joj je izričito rekao da to više nikada ne bi uradio. Takođe, prilikom gostovanja u televizijskoj emisiji u kojoj je otišla kod estetskog hirurga da se raspita o značajnom porastu estetskih korekcija kod mladih, lekar joj je rekao:

- Da sada uđeš u moju ordinaciju, odbio bih da te operišem. Rizik kontinuirane upotrebe botoksa i filera je to što oni učine da tvoja koža brže stari. Kada se iznova i iznova podvrgavaš estetskim operacijama, igraš se sa kožom, rastežeš je i ona gubi na elastičnosti.

Ipak, Kejti je ignorisala ovaj savet te je poslednju operaciju grudi obavila u Briselu a onu pre nje u Turskoj. Njena majka Ejmi je očajna zbog ovoga i kaže da Kejti boluje od telesne dismorfije, piše portal Miror.

Radi se o poremećaju mentalnog zdravlja u kome osoba doživljava delove svog tela kao ekstremno ružne, deformisane i neprivlačne. Kaže da joj više ni ne priča da ide da se operiše, jer zna da bi njeni najbliži razbesneli zbog toga.

- Možda to radi zato što smatra da nije više dovoljno privlačna ili je to možda zbog telesne dismorfije. Deo problema je i u tome što je sada operišu i besplatno, tako da neko uvek profitira na njoj i njenom imenu – izjavila je zabrinuta Ejmi Prajs, istakavši da je porodica zabrinuta što hirurzi uopšte i pristaju da je operišu.

- Sada je to sve postalo skroz besmisleno i više nego neodgovorno. Da budem iskren, svi smo zgroženi – poverio se njen blizak prijatelj.

Ova starleta je od skoro počela i da prodaje svoje golišave slike putem jedne aplikacije a saznalo se i da se nedavno podvrgla i liposukciji.

Čak je i njen verenika Karl Vuds, rijaliti zvezda, pokušao da je urazumi i preklinjao je da se okane operacije.

- Dođeš do tačke kada sve to postaje preterivanje i predstavlje nepotreban rizik. Zaista smatram da bi trebalo da prekine sa operacijama. I te kako možeš da izgledaš previše plastično – požalio se on.

U jednom dokumentarcu televizije BBC čak je bila okarakterisana i kao “neprepoznatljiva” nakon silnih plastičnih operacija na licu.

Sama Kejti Prajs je pak o svojim brojnim i bolnim operacijama rekla sledeće:

- Trpi skote zbog lepote. Cena lepote je to što zbog nje nekada morate i da istrpite bol.

 

 

Komentari (0)