Zanimljivosti

FANOVI U ŠOKU, ŠTA SI TO ŽENO URADILA OD SEBE?! Objavljene fotografije Kajli Džener pre svih plastičnih operacija!

Kajli Džener je izgledala drastično drugačije na fotografijama koje je objavljivala dok je bila tinejdžerka, pre nego što se podvrgla brojnim plastičnim operacijama. Mi vam donosimo njenu transformaciju, kao i razočarane reakcije njenih fanova.

23.02.2022 12:30

FANOVI U ŠOKU, ŠTA SI TO ŽENO URADILA OD SEBE?! Objavljene fotografije Kajli Džener pre svih plastičnih operacija!
Tanjug/AP

Kajli, koja ima samo 24 godine, izgledala je potpuno drugačije na seriji fotografija koje su fanovi pronašli i ponovo podelili na društvenoj mreži Reddit. Portal Srećna Republika vam predstavlja njenu zapanjujuću promenu, ali i ne baš pozitivne komentare ljudi na društvenim mrežama.

Na starim fotografijama koje su se pojavile, rijaliti zvezda je imala tamnu kosu sa zelenim krajevima i prepoznatljiv mladalačkiji sjaj. Fotografije su snimljene kada je televizijska zvezda bila tinejdžerka, svakako pre nego što je postala opsednuta filerima za usne i glamuroznom šminkom.

Na jednoj slici Kajli je prikazana kako pući vidljivo tanje usne pred objektivom. Druga slika prikazuje njenu figuru pre nego što je dobila decu, ali i eklektičan stil koji je sada odbacila zbog visoke mode.

Kajli je, takođe,  koristila mnogo manje šminke pre nego što je ušla u dvadesete i imala je mnogo kraće nokte.

Jedna korisnica je sa nostalgijom napisala: „Moja tinejdžerska inspiracija“, dok su se drugi utrkivali da u komentarima podele svoj šok i razočaranje zbog toga koliko se Kajli promenila, piše portal U.S. Sun

- Njena porodica ju je stvarno upropastila sa svim tim operacijama. Usne su joj izgledale predivno, a sve nakon toga je samo previše uzaludnog truda – rekao je jedan korisnik.

- Izgleda je tako... normalno. Kao devojka iz susedstva koju biste videli u Netfliksovim filmovima - primetio je drugi korisnik.

- Volela bih da joj je lice ostalo ovakvo – kaže treći komentaror.

- Šteta što ne želi da prihvati da ima smeđe oči i bude ponosna na njih umesto da obmanjuje ljude da su neke druge boje. To šalje užasnu poruku mladim devojkama koje je obožavaju – napisao je jedan korisnik.

- Prosto me rastužuje. Niko nije bio roditelj ovom detetu. Niko nije brinuo za njeno dobro - prokomentarisao je sledeći korisnik.

- Volela bih da je ova Kajlina faza zaživela - složila se poslednja korisnica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)