SLATKI MALI ANĐEO

ŠUŠKA SE PO HOLIVUDU: Baka Kris otkrila ime Kajline bebe?

Od drugog februara klan Kardašijan-Džener je bogatiji za jednog člana. Kajlin sinčić tek što je napunio nedelju dana a već je u centru pažnje, ovoga puta zbog imena!

09.02.2022 10:49

ŠUŠKA SE PO HOLIVUDU: Baka Kris otkrila ime Kajline bebe?
youtube/printsceen - WMTV

Strasti u Holivudu se ne stišavaju jer sve muči jedno pitanje - kako se zove sin Kajli Džener i Travisa Skota? I dok u početku nismo ni znali da je mlada milijarderka donela na svet sina komentari na društvenim mrežama, pogotovo oni koje su ostavljale njene sestre, su nam otkrili da se radi o dečaku. Portal Srećna Republika vam donosi nastavak ove priče. 

Sledeće o čemu se spekuliše je ime Kajlinog sinčića. Sudeći po emotikonima i komentarima koji su pljuštali kada je novopečena majka objavila sliku ručice svog novorođenog deteta moju drži njena starija ćerka Stormi, izgleda da je i ime na vidiku.

Naime, dok je Kajlin otac, Kejtlin Džener, prva osoba koja je dala naznaku da je Kajli ponovo trudna mnogo pre nego što je ona to potvrdila, baka Kris je možda otišla korak dalje. Postoji mogućnost da je ona suptilno otkrila ime deteta kada je na slici napisala komentar „Angel Pie“, dok je njena sestra Kim ostavila emotikon anđela u komentaru.

Kajlina najbolja drugarica, Stasi, je prokomentarisala „Angel baby“, dok je šminkerka Arijel Tehada napisala da „jedva čeka da upozna malog anđela“. Stoga su po holivudskim krugovima već krenule da kruže priče da se dečak zove Ejndžel, Anđelo, a po nekima ime bi moglo da bude i Hejlo, što predstavlja naziv za oreol na engleskom.

Ako uzmemo u obzir generalno kreativan pristup imenovanju dece po kojoj je ova porodica poznata još od kada sve njihove ćerke imaju imena koja počinju na slovo K, ništa nas ne bi iznenadilo. Pored toga, postoje i neke naznake da je Travis Skot verio majku svoje svoje dece, ako je sudeći po istim dijamantskim prstenovima koje je kupio za svoju ćerku Stormi i za Kajli.

Za sada, sve ovo ostaje na bazi nagađanja a nama samo da ispratimo ovu holivudsku sagu i saznamo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)