Neverovatno!

KAJLI DŽENER SLAVI DAN ZALJUBLJENIH: Spremila posebnu poslasticu za fanove!

Kajli Džener svojim slikama na instagramu redovno obraduje fanove, ali sad im je spremila posebnu poslasticu!

30.01.2022 15:19

KAJLI DŽENER SLAVI DAN ZALJUBLJENIH: Spremila posebnu poslasticu za fanove!
printscreen/instagram.com

Planetarno polularna Kajli Džener pohvalila se na svom instagram profiu da se već spremila za naredni Dan zaljubljenih. 

Ova lepotica, obradovala je fanove još jednom golišavom slikom u uskoj bebi roze haljini, koja više otkriva nego što pokriva. Izraz na grudima ukazuje da kad bi se pomerila sve bi ispalo, a toliko je kratka da se čini kako Kajli ne bi smela ni da ustane dok je nosi. Ipak, neosporno je da u toj haljini straleta izgleda odlično. 

printscreen/instagram.com

Kajli Džener, kolekcija za Dan zaljubljenih

 

Ipak, golišava fotka nije jedino što je Kajli pripremila za fanove. Ona je za njh spremila posebnu poslasticu za Dan zaljubljenih. Kajli je rešila da svoju kolekciju haljina izbaci trećeg februara tako da će brojni njeni fanovi širom sveta za Dan zaljubljenih moći da nose neku njenu kreaciu sprecijalno napravljenu za ovaj praznik. 

printscreen/instagram.com

Kajli Džener, kolekcija kupaćih kostima

 

Nismo, međutim, sigurni koliko je pametno da bilo ko naruči išta iz ove kolekcije popularne starlete s obzirom na katastrofalan rezultat koji je ostvarila njena prethodna kolekcija kupaćih kostima. Odakle Kajli hrabrosti da pusti novu kolekciju bilo čega, svega nekoliko meseci nakon što su je brojni fanovi, a i kritičari, ozbiljno napali zbog neverovatno lošeg kvaliteta prethodne linije.

Fanovi su se žalili da su njeni kupaći kostimi bili maltane providni, loše sašiveni i da je njena kolekcija sramota za ime koje nosI. Nadamo se da će Kajli ovom kolekcijom uspeti da popravi utisak!

Komentari (0)