STRUČNJAK OD MALIH NOGU!

MALA MODNA POLICIJA: Urnebesni komentari dvogodišnje Gven urnisali poznate!

Svaki dan ih viđamo u novim krpicama i svako od nas je barem jednom pozavideo nekoj slavnoj osobi na njenom garderoberu. Ali, da li ste se ikada zapitali kako na to gledaju deca? Donosimo vam brutalno iskrene komentare dvogodišnje devojčice koje je veoma stručno ocenila autfite poznatih faca.

27.01.2022 17:32

MALA MODNA POLICIJA: Urnebesni komentari dvogodišnje Gven urnisali poznate!
tiktok/printscreen - nicolemmatt

Mala Gven je već u svojoj drugoj godini postala zvezda. Ona nije dete poznatih roditelja, ne snima filmove i reklame, ne takmiči se, ona je samo najmlađi svetski modni kritičar. Internet je upoznao kada je njena mama Nikol na TikTok okačila njen prvi snimak u kojem ova preslatka curica britkog jezika komentariše modne kombinacije slavnih ličnosti. Portal Srećna Republika vam predstavlja ovu oštroumnu slatkicu. 

I mora joj se odati priznanje, surovo je iskrena i nema dlake na jeziku. Šta pomisli to i kaže. Kao i njene reči, i njene ocene su realne. Ta nevina iskrenost deteta je u ovom slučaju odnela pobedu. Doduše, ova mala slatkica se ponekad zbuni pa ocene zameni za dolare ili pelene, ali dobro, ko radi taj i greši.

Njeni opisi ekscentričnih odevnih predmeta su postali viralni zbog opisa i asocijacija. Naime, njene najoštrije kritike su bile upućene klanu Kardašijan/Džener te su se poznate dame ih ove holivudske „dinastije“ loše kotirale na njenoj listi. Za smeđu pripijenu kombinaciju od lateksa koju je ponela slavna Kim Kardašijan devojčica je rekla da „izgleda kao kakica“.

Kendal Džener je opisala kao filmskog junaka Grinča, kada je manekenka nosila drečavi zeleni kombinezon, i mora joj se odati priznanje, poređenje je zaista na mestu. Na drugoj slici, koja prikazuje zgodnu Kendal na crvenom tepihu u haljini sa ekstremno visokim šlicevima sa obe strane, devojčica je samo zbunjeno zaključila da mora da su joj „spale gaćice“.


Za zelenu haljinu Kajli Džener je rekla da je lepa, jer u njoj izgleda kao božićna jelka, dok je za njeno izdanje u plavoj haljini sa karnerima rekla da joj se ne sviđa, jer „ima rupe po sebi“.

Mala modna kritičarka se dotakla i autfita nekih poznatih muškaraca te je za pevača Harija Stajlsa rekla da joj se sviđa, jer je podseća na crtane junake Minionse. Muzičar je tom prilikom nosio žuto odelo i ljubičastu ešarpu.


Muzičar Mašin Gan Keli je kod ove medene devojčice izazvao oduševljenje. Naime, kada ga je videla u vrišteće pink odelu, devojčica se raznežila i rekla da joj se mnogo sviđa jer je podeseća na jednoroga.


Ljudi na društvenim mrežama su sa oduševljenjem komentarisali opise ovog malog slatkiša, neki su se našalili da je ona reinkarnacija čuvene modne kritičarke Džoun Rivers dok su drugi zaključili da je njen sud merodavniji od mnogih modnih blogova i da ih njena iskrenost podseća na lik koji je Meril Strip glumila u filmu „Đavo nosi Pradu“.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)