Golupčići

JA SAM MARIHUANA: Kako je Mašin Gan Keli smuvao Megan Foks

U proteklih nekoliko meseci ovaj par privlači medijsku pažnju gde god se pojavi. Njena očaravajuća pojava i njegov sve samo ne standardni izgled lepotana naterali su mnoge da pomisle da njihova veza neće potrajati.

19.11.2021 10:18

JA SAM MARIHUANA: Kako je Mašin Gan Keli smuvao Megan Foks
Profimedia;Tanjug/AP

Međutim, lepa glumica i njen nešto mlađi dečko muzičar su na testu za parove pokazali koliko se zapravo poznaju a mi vam prenosimo najzanimljivije delove.

Svi znamo da je Megan Foks (35) zanosno lepa i jedna od najatraktivnijih glumica Holivuda. Nakon raspada skoro jedanaestogodišnjeg braka sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom (48), sa kojim je dobila trojicu sinova, ova glumica se ekspresno zaljubila u eskcentričnog muzičara Mašin Gan Kelija (31), čije je pravo ime Kolson Bejker.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

U sred pometnje oko započinjanja nove veze i prašine koju je javnost podigla, bivši suprug je optužio Megan kako zapostavlja sinove kako bi se posvetila novoj vezi. I već tu je zaiskrilo po prvi put i krenulo da se šuška da takva veza nema perspektivu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Međutim, nakon ovog potresa, Megan i njen dečko su nastavili da grade harmoničnu i pomalo, možemo to tako reći, neobičnu vezu. Poznati su po svojim pomalo eksplicitnijim fotografijama kao i po tome da se druže sa odnedavno verenim parom Kortni Kardašijan i Travisom Barkerom.

 

 

U nedavno objavljenom testu za parove u organizaciji časopisa „GQ“, par je odgovarao na 40 pitanja kako bi pokazali koliko dobro poznaju jedno drugo. I dok su svi odgovori poprilično zanimljivi i neobični, što je sasvim u skladu sa njima i njihovom vezom, Srećna vam izdvaja dva najzanimljivija momenta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

Prvi interesantan trenutak razgovora je kada Megan govori o trenutku kada su se prvi put sreli, ta da mu je tada rekla da miriše na marihuanu, na šta je njegov odgovor bio - „Ja JESAM marihuana“.

Nakon toga, na pitanje da li Megan ima neki skriveni talenat, Mašin Gan Keli je podigao obrve i kada je zaustio da nešto kaže, što očigledno ne bi bilo primereno za mlađu gledaoce, Megan ga je u tome sprečila rekavši mu - „Da se nisi ni usudio, Budo!“.

Ceo snimak intervjua kao i njihove vrele i zanimljive doskočice možete pogledati u videu ispod.

Očigledno je da među njima postoji jaka privlačnost kao i da ovaj par funkcioniše po nekim svojim, malo drugačijim pravilima. Kako će se stvari razvijati, pokazaće vreme i naravno holivudski paparaci.

Komentari (0)