KIM KARADAŠIJAN LJUBAV

KIM KARDAŠIJAN ULOVILA PILETINU! Starleta zamenila Kanjea 13 godina mlađim dečkom! (VIDEO)

Kim Kardašijan smuvala je komičara Pita Dejvidsona, koji je 13 godina mlađi od nje.

19.11.2021 09:37

KIM KARDAŠIJAN ULOVILA PILETINU! Starleta zamenila Kanjea 13 godina mlađim dečkom! (VIDEO)
Tanjug

Kanje Vest je prošlost, najpoznatija starleta na svetu ima novog dečka! Kim Kardašijan je smuvala glumca Pita Dejvidsona, koji je 13 godina mlađi od nje.

Kim i Pit su uslikani zajedno u šetnji u jednom zabavnom parku u Kaliforniji dok su se držali za ruke, a bivša žena Kanjea Vesta, koji se sada predstavlja pod imenom Ye, je blistala, kažu paparaci koji su ovekovečili ovu šetnju. Nakon toga se spekulisalo i da su par puta izašli zajedno u Njujorku.

Najpoznatija starleta na planeti ima 41 godinu, a Pit, koji je najpoznatiji po komičnoj emisiji "Saturday night live", ima 28, prenosi portal eonline.com.

Prema pisanju američkih medija, upravo su u toj emisiji i planule varnice, kada su Pit i Kim zajedno igrali Aladina i Džasmin u jednom skeču. Kako je to izgledalo, pogledajte na video snimku ispod.

Da se Kim opasno “zagrejala” govori i činjenica da je navodno odvela Pita u kuću svoje majke Kris Džener u Palm Springsu.

Iako je Kim ovo zvanično prva veza nakon dugogodišnjeg braka, ona je očarana Pitom, koji je zasmejava, ali ipak želi da veza ide svojim tokom i krajnje opušteno.

Sa druge strane, Pit je i tek kako poznat u holivudu kao neko ko voli poznate dame, jer mu nisu odolele ni glumica Kejt Bekinsejl, ni manekenka Kaja Gerber, inače ćerka Sindi Kraford, a ni pevačica Arijana Grande, sa kojom je kratko bio čak i veren.

Ostaje da vidimo kako će se sve razvijati i da li će ljubav pobediti daljinu, budući da Kim živi na zapadnoj obali u Kaliforniji a Pit u Njujorku, na istoku zemlje. 

Šta vi mislite o ovom novom paru? Recite nam u komentarima.

Komentari (0)