Moda

ELEGANCIJA ILI PRETERANCIJA: Da li Kim Kardašijan preterala što je ovo obukla na venčanju Paris Hilton

Da li je Kim Kardašijan zasenila mladu na venčanju Paris Hilton?

15.11.2021 18:19

ELEGANCIJA ILI PRETERANCIJA: Da li Kim Kardašijan preterala što je ovo obukla na venčanju Paris Hilton
Instagram - kimkardashian

Svi koji su ikada zakoračili na Internet su upoznati sa imenom i prezimenom Kim Kardašijan. Dama koja je svoju slavu stekla intimnim privatnim snimkom i rijaliti šouom koji je iz njega proistekao oduvek je izazivala pomešane reakcije, te to ni sada nije izuzetak. U proteklih nekoliko dana ceo svet bruji o njenom odabiru odeće za venčanje bliske prijateljice

Kim Kardašijan nije uvek najbolje odevena slavna ličnost, to svi znamo, ali je svakako osoba koja svojim odevnim kombinacijama privlači pažnju, pozitivnu ili negativnu, sve zavisi od ugla gledanja.

Njeno poslednje izdanje je svakako podiglo prašinu, budući da se u provokativnoj crnoj haljini pojavila na venčanju dugogodišnje prijateljice Paris Hilton i njenog sada već supruga Kartera Reuma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Elitne zvanice na venčanju, koje se održalo na Beverli Hilsu, su bile odevene u raskošne ali ipak pristojne toalete, dok se sama mlada odlučila za impresivnu i svakako prelepu ali ipak smernu venčanicu od čipke sa potpisom kuće Oskar de la Renta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Kim je za ovu priliku odabrala crni look od glave do pete i na sebi je ponela asimetričnu dugu crnu haljinu ogoljenih ramena i stomaka koju je za nju dizajnirao kreator Rik Ovens. Dodatni moment kontroverze je izbor obuće, jer je za ovu svečanu priliku obula Balensijagine čarapa-čizme, i ceo stajling kompletirala crnim alkama i torbicom.

 

 

Modni poznavaoci ali i stručnjaci iz oblasti etikecije savetuju da se na venčanja ne nosi odeća koja bi mogla da skrene pažnju sa mladenaca, te se ne preporučuje bela boja kao ni previše izazovni, kratki, pripijeni ili dekoltovani modeli.

I iako je mala crna haljina simbol elegancije, crna boja ipak nije najbolji izbor za proslave poput venčanja jer simboliše bol i žaljenje, te se suprotstavlja sa samim činom venčanja i radosti zajednice koje se toga dana slavi, prenosi zadovoljna.dnevnik.hr.

 

 

I dok fanovi Kim Kardšijan lude za ovim njenim izdanjem i tvrde da je odabrala crnu kombinaciju za dolazak na venčanje Paris Hilton kako ne bi skretala pažnju sa mlade, njeni protivnici su uvereni da je i ovog puta želela da privuče svu pažnju na sebe odabirom odvažnog kroja koji je naglasio njene obline i ostavio malo toga mašti.

Šta vi mislite o ovom modnom izdanju? Pišite nam u komentarima.

Komentari (0)