žena o kojoj se priča

MILAN MARIĆ I DEVOJKA 18 GODINA STARIJA! Hrvatska glumica u centru pažnje i posle raskida

Bivša devojka Milana Marića, koja je 18 godina starija od njega, veoma je poznata hrvatskoj javnosti!

14.11.2021 15:58

MILAN MARIĆ I DEVOJKA 18 GODINA STARIJA! Hrvatska glumica u centru pažnje i posle raskida
printscreen/instagram.com

Glumac Milan Marić već dugo se probija do samih vrhova našeg glumišta, a najveći njegov uspeh dosada definitivno je uloga Tome Zdravkovića, u filmu Dragana Bjelogrlića "Toma", o kome ni sada, dva meseca nakon premijere, ne prestaje da se priča.

Uspeh koji je postigao ovaj film, ponovo je Milana Marića, koji je i jedna od najzaslužnijih za nastanak tog dela, bacio u sam centar interesovanja domaćih medija. Međutim, kako se o njegovom privatnom životu ne zna mnogo, stalne spekulacije o njegovim ljubavnim avanturama vratile su u žižu javnosti prošlost ovog glumca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milan Maric (@eugensmesni)

Mada Milan ne voli previše da deli svoju intimu sa medijima, priča o njegovoj vezi sa 18 godina starijom hrvatskom glumicom Ninom Violić zaintrigirala je mnoge. Oni su se upoznali u 2014. godine, kada je on imao 24, a ona 42. godine, u Beogradu, kada je Nina ovde gostovala. Njihova veza potrajala je svega šest meseci, a koliko god da su uživali u ljubavi, sreću im je pokvarila jedna stvar. Milan je iz te veze izašao jako ljut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

- Inače sam zatvoren čovek i ne volim da pričam previše o sebi. Nisam ni znao tada da će to toliko da privuče medije. To je više bilo prisutno kod hrvatskih medija, jer ona tamo živi. Na svu sreću, to je malo prešlo kod nas. Ali zaista je bio grozan kontekst u koji su nas stavili. Ja sam tada bio užasno besan. Naslovi su bili užasni „Hrvatska kuguarka zavela mladog glumca" - rekao je glumac tada za "Blic". .

Komentari (0)