SLAVEN DOŠLO INSTAGRAM

INSTAGRAM PRELISTAVANJE: Slaven Došlo je na našem VIP radaru

Ovaj zgodni mladi glumac je aktivan na društvenoj mreži Instagram a mi smo za vas ulovili par njegovih fotografija kroz koje ga bolje upoznajemo

12.11.2021 12:51

INSTAGRAM PRELISTAVANJE: Slaven Došlo je na našem VIP radaru
ST/Đ. Kojadinović

Zavoleli smo ga kao Iliju "Iku" Moraču u "Vojnoj akademiji 3" i od tada naša ljubav prema njemu ne jenjava. A ovaj poznati dasa se trudi da uzvrati pa nas s vremena na vreme nagradi postovima koji nam govore kakav je on iza kamera i kulisa.

Ovaj mladi Somborac je poznat kao neko ko obožava fizičke aktivnosti i boravak u prirodi te njegov Instagram profil obiluje slikama sa plaže, sela ili iz šume.

Takođe, znamo i da je veliki ljubitelj životinja, te mu se često u avanturama pridruži i njegova simpatična kuca Ljubica, koja čak i ima svoj sopstveni Instagram nalog.

Poznat je i kao neko ko vodi računa o svom fizičkom izgledu i redovno trenira pa nas ponekad počasti i pokojom slikom koja dokazuje rezultate njegovog napornog rada.

Ljubitelj je plesa i scenskog pokreta, budući da često igra u mjuziklima. A kada ne snima ili nije na "daskama koje život znače" ume da okači poneki smešni snimak sa pauza izmedju probe gde nam pokazuje svoje plesačko umeće.

Iznad svega, Slaven Došlo je jedno druželjubivo i porodično biće, te su na njegovom profilu ubedljivo najbrojnije slike sa njegovim dragim ljudima, prijateljima i članovima porodice.

Koja vam se uloga ovog mladog glumca najviše dopala? Recite nam to u komentarima.
 

Komentari (0)