MERJEM UZERLI ŠMINKANJE

SULTANIJA PRE I POSLE ŠMINKANJA: Merjem Uzerli snimila i pokazala svoju transformaciju

Ova čarobna riđokosa očarala je svet u seriji “Sulejman Veličanstveni” i od tada ne prestaje da se priča o njoj. Ona nam je sad pokazala kako izgleda pre i posle veštih ruku svog šminkera

11.11.2021 14:44

SULTANIJA PRE I POSLE ŠMINKANJA: Merjem Uzerli snimila i pokazala svoju transformaciju
Profimedia

Hurem je pomutila razum sultanu a ona je nas zavela još u prvoj epizodi. Njeni dugi uvojci boje bakra i zelene zavodničke oči kao i prkosan stav držali su nas prikovane za male ekrane.

Glumica koja je dala dušu i telo ovom liku je prelepa Nemica turskog porekla, Merjem Uzerli. Od svog prvog pojavljivanja u seriji pre deset godina do danas, ova lepotica intrigira javnost.

O privatnom životu ove tridesetosmogodišnje glumice malo se zna, jer se uglavnom trudi da ga krije od javnosti. Nakon što se opekla u vezi sa Kanom Atešom, sa kojim ima ćerku Laru, Merjem je rešila da se iz javnosti povuče i svoj život drži podalje od medija.

Poslednja lepa vest koja nam je od glumice stigla je da je u januaru ove godine postala mama po drugi put i to devojčice kojoj je nadenula ime Lili Koi. Ime njenog sadašnjeg partnera nije poznato jer je rešila da svoju porodicu što manje eskponira u javnosti.

Ipak, lepa Hurem je poprilično aktivna na svom Instagram profilu, gde nam neretko prikazuje svoje odevne kombinacije kao i slike iz modnih editorijala u kojima učestvuje.

Ovaj put, pak, pažnju nam je privukao jedan snimak sa njenih društvenih mreža na kome je šminker ulepšava a mi posmatramo ceo process u ubrzanoj verziji. Ipak, najjači i najlepši utisak ostavlja to što je ova dama, za razliku od mnogih drugih, snimila i svoje izdanje pre ali i ono posle.

Sigurna u sebe i samopouzdana, kao i sama sultanija uostalom, ona nam pokazuje kako izgleda žensko lice bez šminke, i to lice mame koja ima dvoje dece. I moramo reći da smo poprilično neodlučni koje nam se izdanje više dopada, ali to nije ni važno, zar ne? Zato što je ova žena prelepa kako god se okrene.

Recite nam u komentarima da li ste vi gledali seriju "Sulejman Veličanstveni" i kakav je na vas utisak ostavila ova glumica?

Komentari (0)