Dama sa stilom

ŠTA SE KRIJE U VIP GARDEROBERU? Ovo je tajna uspeha i lepote Biljane Tipsarević

Mnogo pre nego što je devojačko prezime Šešević zamenila mnogo poznatijim Tipsarević, ova lepa Novosađanka je plenila svojom pojavom i odmerenošću sa malih ekrana.

02.11.2021 20:44

ŠTA SE KRIJE U VIP GARDEROBERU? Ovo je tajna uspeha i lepote Biljane Tipsarević
Profimedia

Jankova supruga, mama Emili i Noe, bivša televizijska voditelja a sadašnja kreatorka, a na prvom mestu dama od stila, Biljana je uspela sve ovo da iznese sa tolikom gracioznošću i vedrinom da joj i mnoge svetste zvezde mogu pozavideti na blistavom osmehu i toplini koju nam šalje preko svojih Instagram slika.

Prošetali smo društvenim mrežama ove divne dame, kao i onima koje zastupaju njene brendove i za vas prenosimo njene stilske savete i modne kombinacije.

 

 

U okviru svoje standardne kolekcije Biljana Tipsarević Collection, ona nam predlaže klasične ženstvene krojeve. Strukirani sakoi, odela, haljine i kaputi. Ove modele karakteriše i nešto stadardniji kolorit i dezeni, među kojima je dominantan karo, pepito, kao i perje, diskretne šljokice i čipka.

 

 

 

 

U skladu sa trendovima za ovu zimu, Biljana Tipsarević nam donosi karirane odevne komade, kao i odela svetlih boja, bež i bele, ali i klasike, kao što su kaputi pastelnih boja i neizostavne šljokičaste haljine da u njima obasjate najluđu noc.

 

 

 

 

Kolekcija Rouzhe, koju je osnovala zajedno sa pevačicom Milicom Pavlović, koja je i zaštitno lice ovog brenda, je pak više okrenuta mlađoj publici i odlikuju je nešto smelije boje, dezeni i modeli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouzhe (@rouzhe_official)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouzhe (@rouzhe_official)

 

Ova linija odeće nam savetuje pripijene i kratke haljine, zmijski print, odela jarkih, skoro fluorescentnih boja kao i komade u najpopularnijoj boji ove jeseni i zime – zelenoj, za postizanje što efektnijeg autfita.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rouzhe (@rouzhe_official)

 

Od pastelnih tonova i boje pistaća do nešto upadljivije smaragdno i trava zelene, ova kolekcija upotpunjuje i zaokružuje sve što jedna stilizovana dama treba da ponese ove sezone.

Komentari (0)