PARIS HILTON VENČANJE

PARIS HILTON I 6 VENČANICA: Starleta sumira svoje utiske nakon venčanja

Iako je govorila da će na svojoj svadbi promeniti čak 10 toaleta, to se nije desilo. Ipak, venčanje Paris Hilton i Kartera Reuma nije bilo ništa manje ekstravagantno, a slavlje je potrajalo par dana i to na različitim lokacijama. Mi vam predstavljamo sve mladine modne bravure i prenosimo njene prve utiske sa venčanja.

18.11.2021 09:56

PARIS HILTON I 6 VENČANICA: Starleta sumira svoje utiske nakon venčanja
Instagram - parishilton

Od ranih dvehiljaditih pa do današnjeg dana ime Paris Hilton se uvek vezivalo za glamur, sjaj, firmiranu garderobu i novac. Ova poznata naslednica hotela je mnogo puta bila verena i još više puta izneverena, čini se.

Ipak, svemu tome je došao kraj u četvrtak, 11. Novembra ove godine kada je sudbonosno „da“ izgovorila svom sadašnjem suprugu Karteru Reumu. Svi koji su prisustvovali ceremoniji na Beverli Hilsu su bili svedoci ljubavi ovo dvoje ljudi ali i glamura koji se prelivao na sve strane. Samo neke od zvanica su bile Kim Kardašijan, Nikol Riči, Demi Lovato i mnoge druge poznate ličnosti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Paris je za samu ceremoniju odabrala raskošnu i nežnu čipkanu venčanicu kuće Oskar de la Renta. Za nju je izjavila da je bila inspirisana venčanicom koju je Grejs Keli nosila kada se udavala za princa Renijea III. Ipak, moramo naglasiti da je inspiraciju ipak možda pronašla unutar porodice jer sama haljina dosta podseća na onu koju je njena sestra Niki nosila na svom venčanju sa bogatim naslednikom Džejmsom Rotšildom.

 

 

- Još dok sam bila mala sanjala sam o venčanju iz bajke. Sanjala sam da ću se udati za muškarca koji će mi biti najbolji prijatelj i imati najljubaznije srce. Obožavala sam princezu Grejs Keli i uvek sam razmišljala o tome kako je ona elegantna. Znala sam da želim da izgledam upravo kao ona dok hodam do oltara. Moje venčanje je bilo čista magija. Ostvarilo se sve što sam zamišljala. Moja haljina me je transformisala u mladu kakva sam želela da budem. Bilo je bajkovito, mojI snovi su postali stvarnost – napisala je Paris ispod slike na kojoj pozira u svojoj veličanstvenoj venčanici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kiran (@kirana__13)

 

Paris Hilton i njen suprug se poznaju duže od 15 godina a venčali su se nakon 2 godine zabavljanja, prenosi portal pink.rs. Karter je zaprosio Paris 13. Februara ove godine, tokom proslave Parisinog četrdesetog rođendana na iznajmljenom ostrvu i to nakon godinu dana zabavljanja.

Na drugoj slici se obratila svom izabraniku Karteru najnežnijim rečima i na društvenoj mreži Instagram prenela svoje utiske i osećanja sa same ceremonije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- Dok sam stajala za oltarom i držala tvoju ruku, moje srce je preskakalo. Bio je to jedan od najmagičnijih osećaja u mom životu. Napokon sam našla deo koji je nedostajao. Za mene ti si više od supruga, ti si moj najbolji prijatelj, učitelj, ljubavnik, savetnik i otac naše buduće dece. Tako sam ponosna što ću biti tvoja žena. Deo mene smatrao je da ću u ovom životnom putovanju zauvek biti sama, ali sada znam da su zvezde želele da se sretnemo. Tako sam uzbuđena zbog naše zajedničke budućnosti - to je opis koji je mlada ostavila ispod emotivne fotografije na kojoj svog supruga drži za ruke.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Iako je prethodno najavljivala da će promeniti čak deset venčanica, Paris je za višednevnu proslavu svog venčanja zapravo ponela ukupno 6 toaleta. Pored Oskar de la Renta venčanice, usledila je raskošna balska haljina za prvi ples, koja je delo dizajnerke Galije Lahav. Zatim se presvukla u kratku Oskar de la Renta haljinu sa balon suknjom koju je nosila na svadbenoj žurci. Sledeća na redu je bila pripijena haljina dizajnerke Pamele Rouland, koja je bila prekrivena kristalima i biserima, sa providnim prekrivačem preko ramena i leđa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

U petak je žurka nastavljena na pristaništu Santa Monika, gde je Paris ponela šaljivu jarko roze kratku venčanicu sa istim takvim velom i roze naočare za sunce sa ramom u ovliku srca. Ovu haljinu potpisuje brend Alice+Olivia, koji je bio zadužen i za dizaniranje roze haljina koje su deveruše nosile na venčanju, pise portal pagesix.com.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

Slavlje je potrajalo i preko vikenda, a za ovu priliku novopečena mlada se odlučila za još jednu haljinu kuće Oskar de la Renta. Haljina je bila prozirna i dugačka do poda a najzanimljiviji detalj je pregršt srebrnih zvezdica koje su magijom veštih ruku dizajnera bile posute po ovom veličanstvenom komadu za Parisino venčanje iz bajke.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Page Six (@pagesix)

 

Koja haljina se vama najviše sviđa? Pišite nam u komentarima.

Komentari (0)