BREDLI KUPER I IRINA ŠAJK

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Bredli Kuper i Irina Šajk ponovo u ljubavi?

Da li su se bivši partneri i roditelji male Lee pomirili ili su samo zajedno otišli u zajedničku šetnju sa svojim detetom? Mi vam otkrivamo…

17.11.2021 16:11

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA: Bredli Kuper i Irina Šajk ponovo u ljubavi?
Tanjug/AP

Da li će predstojeći praznici spojiti stare ljubavi ili nam je to samo magija kraja godine stavila ružičaste naočare? Bredli Kuper i Irina Šajk su 14. novembra uočeni u zajedničkoj šetnji sa ćerkicom Leom.

Mediji spekulišu da je došlo do pomirenja i to na osnovu više indicija. Dok su šetali ulicama Njujorka, bivši, ili čak po mnogima i sadašnji, par je išao ruku pod ruku, zajedno sa detetom. Oskarom nagrađeni glumac je bio vidno raspoložen, te mu sa lica nije silazio osmeh, dok je manekenka nosila masku te je bilo malo teže protumačiti njen izraz lica, piše portal eonline.com.

Da vas podestimo, njih dvoje su se rastali pre više o dve godine, ubrzo nakon što im se rodilo dete. Pre toga su bili zajedno 4 godine. Ipak, čak i nakon prekida dugogodišnje veze, par je ostao u jako prijateljskim odnosima, zarad dobrobiti njihove ćerke, i upravo su oni jedna od najboljih primera roditeljstva iz sveta poznatih gde su bivši partneri krajnje složni i imaju odličnu komunikaciju zarad srećnog odrastanja deteta.

Pored slike, nagađa se da su glumac i manekenka zajedno proslavili i Noć veštica, jer je ona na svom Instagram profilu okačila sliku sa maskiranim čovekom čije plave oči podsećaju na one njenog bivšeg dečka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk)

Irina je sama par puta javno pohvalila svog bivšeg partnera i o njemu iznela samo reči hvale, rekavši da je on divan i posvećen otac, da učestvuje u svemu što se njihovog deteta tiče, da nije jedan od onih roditelja koji dete samo pričuvaju, već aktivno odgaja njihovu devojčicu i vodi je sa sobom na odmore. Istakla je da toliko ima poverenja u njega kao oca da ne mora čak ni da proverava kako je malena Lea kada je sa tatom jer je sigurna da je u najboljim i najsigurnijim rukama na svetu.

Poznato je da se slavni glumac jako ponosi činjenicom da je tata devojčice pa se često može videti i sa njenim rajfom na kosi ili igračkom u ruci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @famouskids_insta

Šta vi mislite, da li se poznati par pomirio? Recite nam u komentarima.

Komentari (0)