U OKOVIMA LJUBAVI

LJUBAV KOJA BOLI: Priča o vereničkom prstenu Megan Foks zapalila društvene mreže!

Slavni par je opet izazvao buru u javnosti svojom veridbom a mi vam donosimo sve detalje ovog radosnog i pomalo čudnog događaja.

28.01.2022 14:02

LJUBAV KOJA BOLI: Priča o vereničkom prstenu Megan Foks zapalila društvene mreže!
instagram - meganfox

Bilo da ih volite ili da su vam pomalo bizarni, niko ne može da opovrgne činjenicu da Mašin Gan Keli i Megan Foks ovih dana izviru sa svih strana i opsedaju društvene mreže. Ovaj kontroverzni par je zajedno još od jula 2020. godine i pomama za njima se od tada ne stišava.

Pre nekoliko nedelja, tačnije 11 januara, Mašin Gan Keli se odlučio na veliki korak i zaprosio svoju dotadašnju, a sada verenicu, Megan Foks. I to pod istim drvetom pod kojim je i započeta njihova turbulentna romansa. Zgodna glumica je naravno pristala. Portal Srećna Republika vam predstavlja sve detalje ovog neobičnog čina ali i prstena koji je podelio javnost.

Međutim, saga o njihovoj veridbi se tu ne završava. Ono što je izazvalo mnogo burnije komentare je priča o vereničkom prstenu. Moramo se složiti da je ovaj enormno skupi komad nakita svakako impresivan i prelep ali krije i par tajni. Pored zapanjujuće cene od 340.000 dolara.

Muzičar je sam dizajnirao ovaj prsten za svoju verenicu uz pomoć juvelira Stivena Vebstera i to tako što je u njegovu izradu uključio ne jednu nego dve osnove koje se spajaju u jednu. To podrazumeva i dva velika kamena u obliku suze, jedan smaragd, koji je njen dragi kamen po mesecu rođenja i jedan dijamant, što je zapravo dragi kamen meseca u kojem je budući mladoženja rođen. Dva kamena su postavljena jedan pored drugog tako da zajedno sačinjavaju oblik srca.

Ipak, priča se nastavlja. Mašin Gan Keli je izjavio da je prsten dizajniran tako da sa unutrašnje strane ima male iglice, koje bi Megan ogrebale poput trnja ako ikada pomisli da ga skine sa prsta. Ljubav ponekad ume da boli, zar ne?

Ipak, ovo nije za čuđenje, budući da je na Instagramu, u okviru snimka koju je objavila povodom njihove veridbe, sama Megan napisala sledeće:

- U julu 2020. sedeli smo pod drvetom. Tražili smo magiju, nesvesni truda i žrtve koju će veza tražiti od nas, ali otrovani ljubavlju... i karmom. Godinu i po kasnije, nakon što smo prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam mogla da zamislim, pitao me da se udam za njega. Kao i u svakoj večnosti pre ove, kao i u svajoj večnosti koja sledi, rekla sam "da"... a onda smo pili jedno drugom krv.

Pa dobro, mi i svakako čestitamo, prsten je divan, oni izgledaju srećno, a o ukusima svakako ne vredi raspravljati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)