Usne kao mačija zadnjica

HTELA JE USNE KAO KAJLI DŽENER! Studentkinja zbog lošeg zahvata preživljava pakao!

Studentkinja Sena Kunej samo je htela da ima savršene usne, a onda se našla u velikom problemu!

15.11.2021 15:46

HTELA JE USNE KAO KAJLI DŽENER! Studentkinja zbog lošeg zahvata preživljava pakao!
printscreen/instagram.com

Savršen izgled danas je norma od koje nema odstupanja. Čini se da svaki i najsitniji deo ženskog tela mora da bude bez mane i baš po merilima trenutnog vrhunca lepote, a s obzirom na dostpunost dijeta, preparata za negu i plastičnih operacija, žena nema izgovor da bude ništa manje nego prosto savršena.

Kajli Džener inspiracija je mnogim mladim devojkama, te u njenom izgledu nalaze savršene ideje kako da sebe poboljšaju. Isto se desilo i studentkinji Seni Kunej, koja je htela da ima usne kao ova američka zvezda. Međutim ceo proces dobijanja usana poput Kajlinih za Senu se završio kao prava noćna mora, te joj, prema njenom opisu, usne sada izgledaju kao "mačija zadnjica". 

Ona je objavila nekoliko snimaka i slika na kojima se žalila na svoj izgled i objasnila da da stvar bude još gora, ima razgovor za posao na koji će morati da ode takva. Na sreću, jedan njen pratioc podsetio ju je da ima neke vajde i od korone, te da jednostavno može sve vreme da nosi masku. Brojni drugi komentari pružili su ovoj mladoj devojci podršku, te su čak i predlagali da tuži ordinaciju u kojoj je radila filere. Ipak, ono što bi trebalo da naučimo iz svega ovoga jeste da šta god da radimo, posebno na našem telu, radimo na proverenim mestima od poverenja.

Komentari (0)