Muzika i moda

U PAR KORAKA: Našminkajte se kao Adel

Šminker poznate pevačice otkrio je kako da se našminkate oči u par jednostavnih koraka.

11.11.2021 16:54

U PAR KORAKA: Našminkajte se kao Adel
Instagram- adele

Ova Britanka moćnog glasa nas zavodi svojim pesmama već duže vreme a u poslednje vreme i svojim stastom. Njen šminker objašnjava kako da istaknemo pogled baš kao njegova slavna klijentkinja

Značajan gubitak kilograma, promena načina odevanja, stila života ali i šminke i frizure su od prethodno simpatične devojke pomalo konzervativnog stila stvorili fatalnu zavodnicu koja krasi naslovnice širom sveta. Od njenog glasa nam i dalje zadrhti srce jer je on ostao isti kao pre ali njen izgled pripada nekom novom dobu, nekoj novoj Adel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Pomalo retro linija ajlajnera kao ona iz 60-ih i koketne trepavice su njen zaštitni znak još od njenog muzičkog debija 2007. godine. Sad, 14 godina kasnije, nakon šest godina muzičke pauze i ogromnog vizuelnog preokreta njen zaštitni znak, savršena linija ajlajnera, je i dan danas tema mnogih magazina i svi se pitaju u čemu je tajna besprekorne šminke na njenim očima.

 

 

Ova višestruka dobitnica Gremija pojavila se i na naslovnici Voga i pokazala nam neka svoja ozbiljno dobra make up izdanja. Sada nam njen omiljeni šminker, Entoni H. Ngujen, objašnjava kako da iscrtamo oštru liniju ajlajnera i istaknemo oči kao Adel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Naravno, crni ajlajner na očima je glavna uzdanica njenog karakterističnog makeup luka. Ali, iako on privlači najviše pažnje, postoji i detalj šminke na očima koji se često zanemaruje a verovatno je ključ za povezivanje celog izgleda, prenosi portal miss7.24sata.hr.

 

 

Naime, kada joj iscrtava oči, Adelin šminker joj obavezno nanosi i senku na donji kapak, dakle ispod oka, idući ravno uz njenu donju liniju trepavica. Mnogi od nas se često fokusiraju na stavljanje i blendanje senke na gornjim kapcima, pa često zaborave da ga nanesu i ispod oka. A upravo to je ključni trik koji otvara Adelin pogled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

- Stavljanje senke na područje donjeg kapka pomaže u stvaranju uravnoteženijeg izgleda. Ova nežna mešavina senke ispod oka pomaže da se istaknu beonjače i stvara suptilnu definiciju. To je pametan način definisanja očiju bez ičega preterano teškog i oštrog - objašnjava Dominik Skiner, sminker za jednu poznatu kozmetičku kuću.

 

 

Dakle, sledeći put kad budete nanosile senku, setite se da uzmete pufnastu četkicu i da nanesete senku i duž donje linije oka. Ne traje duže od dve sekunde a čini veliku razliku.

Komentari (0)