Zanimljivosti

PLASTIČNA-FANTASTIČNA? Najnovije izdanje Kim Kardašijan šokirala i modne kritičare!

Da voli da privlači pažnju, to svi već znamo. Da voli plastiku, takođe. Ali ko bi rekao da Kim Kardašijan smatra da je selotejp traka visoka moda?

08.03.2022 19:00

PLASTIČNA-FANTASTIČNA? Najnovije izdanje Kim Kardašijan šokirala i modne kritičare!
Srećna republika

Ako ste posle njenog Balensijaga look-a od glave do pete i preko u crnom sa Met Gale mislili da ste videli sve, grdno ste se prevarili. Portal Srećna Republika vam donosi najnoviju “modnu” varijantu Kim Kardašijan koja puca. Ili samo što ne popuca, videćemo.

Naime, Kim se na Balensijaginoj reviji na Nedelji mode u Parizu pojavila od glave do pete oblepljenja u brendiranu Balensijaga lepljivu traku za pakovanje. To uključuje i čizme i torbicu, samo ne naočare za sunce. Nama iskreno ovo deluje kao PTT lepljiva traka kojom se obeležava prisustvo poštanskih kablova. Znamo da i vama liči na to isto, priznajte.

Kim je u ovom autfitu jedva hodala, što naravno nije nikakvo čudo pored brda plastike koja joj je bila prilepljena na crni uski kombinezon. Mnogi koji su je videli u prvom redu revije bojali su se šta će se desiti kada sedne, jer ipak, to je tanka plastika.

Čak je i modna kritičarka lista “New York Times” bila zabezeknuta ovim izdanjem ali i neprijatnom plastičnom škripom koju je ova traka proizvodila svaki put kada bi se Kim pomerila. Iako smo na njene modne eskapade navikli, ovaj eksperiment je sve zabezeknuo. Dok nisu saznali da je Kim postala zaštitno lice brenda za kampanju za leto 2022. godine. E to se zove predanost i lojalnost! Kako li se kasnije presvukla, to je neka ostane pitanje za razmišljanje.

Komentari (0)