Zanimljivosti

VEČITA INSPIRACIJA: Kejt i Megan odale modnu počast princezi Dajani!

Od najboljih treba učiti. Evo kako su to uradile Vojvotkinja od Kembridža i Vojvotkinja od Saseksa, a uzor im je bila Lejdi Di.

10.02.2022 17:00

VEČITA INSPIRACIJA: Kejt i Megan odale modnu počast princezi Dajani!
Tanjug/AP

Žena koja se i danas pamti, po velikom srcu, milom pogledu i tužnoj sudbini. Iako njene snaje nažalost nisu stigle da je upoznaju, Kejt Midlton i Megan Markl su kroz odeću pokazale svoje divljenje prema neprolaznoj ikoni stila, princezi Dajani. A portal Srećna Republika vam predstavlja autfite gde to najviše dolazi do izražaja. 

1. Kejt je jednom prilikom od princeze Dajane pozajmila ideju da upari crveni kaput i crni šešir i time dobila jako upečatljivu kombinaciju.

2. Sledeći autfit je skoro identičan onom koji je Lejdi Di nosila. Bež kaput sa smeđim krznenim okovratnikom i smeđi šešir. I na jednoj i na drugoj.

3. Ljubičasta inspiracija sa naborom u struku. I dok se princeza Dajana odlučila za suknju i sako, Kejt je ovu kombinaciju parafrazirala u obliku haljine.

4. Elegantna duga crna haljina sa korsetom u oba slučaja. I Lejdi Di i Kejt Midlton su se odlučile da autfit začine upadljivim i sjajnim ogrlicama.

5. Kao jaje jejetu. Električno plava boja haljine i crni kaiš da naglasi struk. I dok je princeza Dajana odabrala crne minđuše, Kejt se pak odlučila samo za prsten.

6. Bila je pionir, često je znala da spoji nespojivo, i da to isto reciklira. Tako je Lejdi Di čak dva puta ponela kombinaciju crvene i ljubičaste a Megan joj je odala počast svojim čuvenim autfitom sačinjenim od ljubičaste haljine, crvenog kaputa i crvenih salonki.

7. Zeleno, volim te, zeleno. I kod Megan i kod princeze Dajane vidimo zelenu haljinu i upadljivi zeleni šešir sa mrežicom.

8. Karirana klasika. I dok je Lejdi Di po diktatu tadašnje mode ponela odelo sa naramenicama, Megan se odlučila za haljinu modernijeg, čamac izreza.

9. Lepršave haljine u nijansama letnjeg neba. Princeza Dajana i Megan Markl su prikazane kako nose skoro identične haljine sa plavo-belim cvetnim dezenom.

10. Upečatljiva crvena. Dok se Megan odlučila za midi haljinu A kroja, Lejdi Di je bila izabrala nešto pripijeniju haljinu iznad kolena, sa bretelama oko vrata i rukavima položenim na ramena.  

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)