Napokon će sve rešiti!

VELIKA IZNENAĐENJA SPREMAJU SE ZA MEGAN MARKL: Numerolog otkriva šta je sve čeka u 2022. godini!

Megan Markl očekuje neverovatna sreća u 2022. godini!

09.01.2022 19:03

VELIKA IZNENAĐENJA SPREMAJU SE ZA MEGAN MARKL: Numerolog otkriva šta je sve čeka u 2022. godini!
Tanjug/AP

Oko Megan Markl i Princa Harija oduvek je postojala velika medijska pažnja, što zbog činjenice da se princ zaljubio u glumicu, što zbog načina na koji je to prihvatila Britanska kraljevska porodica. Brojni fanovi širom sveta prate svakodnevna dešavanja iz života kraljevske porodice, a među njima se našla i Sara Jip, profesionalni numerolog.

Sara je poznata po svojim tačnim predviđanjima, te po tome što je pre svih znala da će Princ odbaciti svoji kraljevski život i sa porodiom se preseliti van Velike Britanije. Ona je početkom ove godine za portal Yahoo Lifestyle otkrila šta sve čeka Megan Markl i Princa Harija u narednih 12 meseci, a njena predviđanja definitivno će jako obradovati ovaj par. 

Prema životnom broju Megan Markl čini se da je ona jedna od najambicioznijih pripadnika kraljevske porodice, te da ima veliki potrebu za stabilnost i uređen život, a Sarina predviđanja kažu da će od početka februara 2022 godine Megan Markl napokon dobiti novi početak koji će biti čist i oslobođen svih predrasuda koje su je do sada pratile. U aprilu, koji će zajedno sa decembrom biti najproblematičniji mesec za lepu glumicu, postoji šansa da se Megan i Hari presele u novi dom. 

- Između Januara i Februara postoji šansa da će Megan napokon ostaviti nepravdu iza sebe i da će slomiti porodične i socijalne tabue koji su je zadržavali- rekla je Sara. 

Jun će biti jedan od najboljih meseci ove godine za Megan, te je u tom mesecu očekuju brojna priznanja i nagrade, te će napokon biti i potpuno slobodna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by meghan (@meghan.harryfan)

Njenoj sreći dodatno će pridodati i sreća njenog supruga Princa Harija, kog će upravo njihova ćerka Lilibet povezati ponovo sa Kraljicom Elizabetom II i koji će u toku septembra ove godine napokon ostvariti svoje dečačke snove.

Komentari (0)