Nećete verovati!

KO JE NAJINTELIGENTNIJI PRIPADNIK KRALJEVSKE PORODICE? Možete li da pogodite tačan odgovor?!

Pripadnici kraljevske porodice moraju da budu jako obrazovani, a evo ko je najinteligentniji!

28.12.2021 14:35

KO JE NAJINTELIGENTNIJI PRIPADNIK KRALJEVSKE PORODICE? Možete li da pogodite tačan odgovor?!
printscreen/instagram.com

Kraljevska porodica simbol je svega uzvišenog, te ne čudi da osim što izgledaju fenomenalno i neverovatno su sposobnii za međuljudske odnose, pripadnici kraljevske porodice moraju da budu i jako obrazovani.

Oxford Royale objavio je novu naučnu studiju u kojoj su, prema uspesima u srednjoj školi i rangiranja fakulteta koji su članovi kraljevske porodice pohađali, napravili rang listu najinteligentnijih nosioca plave krvi. Mnogi će biti iznenađeni rezultatom, ali to je istina. 

Najinteligentniji pripadnik kraljevske porodice je glumica Megan Markl koja je završila prestižan fakultet Nortvestern u Ilionisu, a sa njega je ponela čak dve diplome. Naime, ona je diplomirala glumi i međunarodne odnose, 2003. godine. 

- Život kraljevske porodice nije uvek lak posao i uključuje puno suočavanja s opsežnim ispitivanjem i životom u centru pažnje javnosti, a akademske snage Megan Marke savršeno su je pripremile za ovu ulogu- rekao je predstavnik Oxford Royale-a.

Odmah za njom se nalazi i druga najpopularnija pripadnica kraljevske porodice, Kejt Midlton, koja je svoje studije završila na Malbrot Koledžu u Engleskoj, dok treće mesto zauzuzima Princ Vilijam. 

 

Komentari (1)

timke

01.01.2022 15:56

BAGRA ARISTOKRATSKA-ZA OČUVANJE PRESTOLA I SVEGA ...IZMESANI SVE TE BOLESNE KRALJEVSKE PORODICE,,,,KRLJAJU SE MEĐUSOBNO NA ORG I ČUVAJU KRUNU-SVE GAMAD ISTA-PRICA VEKOVIMA POZNATA KAKO KRUNA OSTAJE KOD JEDNE PORODICE-E U SVAKOJ DRUGOJ JE TAKO