Plaši se!

KRALJICA ELIZABETA ZABRANILA JEDNU STVAR VILIJAMU: Ovo više neće moći da radi sa Kejt!

Kraljica je jako zabrinuta i tražila je Vilijamu da prestane da radi jednu stvar sa Kejt!

27.12.2021 09:38

KRALJICA ELIZABETA ZABRANILA JEDNU STVAR VILIJAMU: Ovo više neće moći da radi sa Kejt!
printscreen/instagram.com

Kada pomislimo na kraljevsku porodicu obično pomislimo na raskoš, bogatstvo, ali i veliki broj pravila koja članovi kraljevske porodice moraju da poštuju. Jedan od takvih zakona jeste i da naslednici prestola nikada ne smeju da putuju sa svojim očevima ili sinovima. Ovo pravilo ima puno smisla, ukoliko bi na nekom putu došlo do nesreće naslednik ne bi izgubio život zajedno sa trenutnim vladarem.

Međutim, brojna pravila kraljevske porodice do sada su se promenila, prateći moderan život, pa tako i ovo. Kada se Kejt Midlton prvi put porodila, Princ Vilijam zamolio je Kraljicu Elizabetu da im dozvoli da zajedno sa sinom Džordžom odu na put u Australiju. Kraljica je to tada dozvolila znajući da je tehnologija napredovala i da nema razloga za preteranu brigu.

Ipak, Elizabeta je sada jako zabrinuta, zbog vesti o mogućoj nesreći članova kraljevske porodice, među kojima je i vest da je njen privatni helikopter bio pokvaren. Iz velikog straha tražila je Vilijamu da ne leti helikopterom više, a posebno ne sa Kejt i decom jer je preveliki rizik. 

Komentari. (0)