KAO DVE KAPI VODE

FOTKA KOJA JE PODELILA JAVNOST: Kejt i Vilijam objavili božićnu čestitku, princeza Šarlot je u centru pažnje!

Kejt Midlton i princ Vilijam podelili su na svom zvaničnom Instagram profilu božićnu čestitku na kojoj poziraju sa svojom decom - princem Džordžom, princezom Šarlot i princem Luisom.

17.12.2021 15:36

FOTKA KOJA JE PODELILA JAVNOST: Kejt i Vilijam objavili božićnu čestitku, princeza Šarlot je u centru pažnje!
Profimedia

Fotografija koju je kraljevski par objavio napravljena je tokom odmora i putovanja po Jordanu, zemlji koja je veoma važna vojvotkinji od Kembridža, s obzirom na to da je u Amanu živela deo svog detinjstva dok joj je otac bio zaposlen u Britiš Ervejzu.

- Sa zadovoljstvom možemo da podelimo novu fotografiju porodice koja se nalazi na ovogodišnjoj božićnoj čestitki - napisali su na Instagramu.

Na fotografiji koja je odabrana za božićnu čestitku, Kejt Midlton pozira sa velikim osmehom na licu, u maslinastozelenoj haljini koja sjajno pristaje uz njenu put i boji kose.

Profimedia

Vilijam i Kejt sa decom

S njene deste strane sedi princ Vilijam u polo majici i bermudama, a s leve strane princ Džordž. Ispred vojvotkinje sedi njen najmlađi sin, princ Luis, koji je ove godine proslavio treći rođendan.

Ipak, najviše pažnje privukla je šestogodišnja princeza Šarlot, koja sedi s desne strane princa Vilijama, odevena u belo-plavu kariranu haljinu s takozvanim leptir rukavima.  

Mnogi su odmah primetili koliko je Šarlot porasla u odnosu na prošlu godinu i da je postala prava mala damica. Ono što je još upalo u oko je koliko princeza liči na svoju prabaku, britansku kraljicu Elizabetu II. Dok jedni smatraju da je ista prabaka, drugi ne vide prevelike sličnosti.

Pogledajte fotografije, pa procenite da li i koliko Šarlot liči na kraljicu.

Profimedia

Princeza Šarlot i kraljica Elizabeta II

Šta vi mislite, da li postoji sličnost? Podelite to sa nama u komentarima! 

Komentari (0)