NEKI NOVI MOMENTI

KEJT MIDLTON U POTPUNO NOVOM IZDANJU: Vojvotkinja je uradila OVO i impresionirala sve prisutne!

Vojvotkinja od Kembridža se dugo pribojavala da pokaže svoje umeće ali je ove godine konačno skupila hrabrost i javno nastupila na oduševljenje mnogih.

26.12.2021 10:04

KEJT MIDLTON U POTPUNO NOVOM IZDANJU: Vojvotkinja je uradila OVO i impresionirala sve prisutne!
youtube/printscreen - Tom Walker

Kejt Midlton važi za jednu od najelegantnijih dama svetskog plemstva. Uvek je savršeno obučena, doterana i skladna, pa to ni u ovom slučaju nije bio izuzetak.

Naime, ona se pojavila na prazničnom koncertu u opatiji Vestminster u izdanju koje je mnoge ostavilo bez daha. Ona je za ovu priliku odabrala haljinu Ketrin Voker, vrednu oko 3.000 funti i u njoj je zablistala.

Lepa vojvotkinja je u ovom šik komadu pokazala svoje duge noge, a radi se o crvenoj haljini nalik na kaputić, kakve i inače praktikuje da nosi, piše portal mondo.rs.

Međutim, te večeri je nešto drugo bilo u centru pažnje, a radi se o nastupu Kejt Midlton, koja se konačno osmelila da pokaže svoj talenat za klavirom.

Vojvotkinja od Kembridža svira klavir još od detinjstva, međutim, sve do presudnog koncerta, imala je tremu od javnih nastupa ove vrste. Čini se da ju je konačno prevazišla kada je odlučila da muzikom prati pevača Toma Vokera.

Nastup Kejt Midlton pogledajte na snimku ispod teksta.

Komentari (0)