Ludi ili samo zabrinuti?

BRIGA ZA DETE ILI POTPUNO LUDILO? Popularna glumica postavila pitanje zbog kog su eksplodirale mreže!

Briga za dete može roditelje dovesti i do ludila, te se često pitaju da li preteruju, a evo šta kaže glumica!

26.12.2021 11:15

BRIGA ZA DETE ILI POTPUNO LUDILO? Popularna glumica postavila pitanje zbog kog su eksplodirale mreže!
printscreen/instagram.com

Mladi roditelji suočavaju se sa brojnim promenama koje ova, za njih, nova životna uloga nosi. Od otkrivanja zašto beba plače, do buđenja na svakih par sati, mnoge situacije na koje roditelji naleću mogu da ih zbune, pa čak i zabrinu. 

Zbog toga se mnogi okreću rešenjima sa gugla ili iz knjiga o roditeljstvu, dok drugi prate poznate ličnosti i od njih traže savete. Jelena Veljača, poznata glumica, jedna je od majki koja na društvene mreže često kači trenutke sa svojom decom, deli savete drugim roditeljima, ali i postavlja pitanja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Ona je sada pokrenula raspravu zbog koje su mnoge majke komentarisale da su mislile da su jedine lude, te da im je drago da još neko to radi. Naime, glumica je pitala da li i druge majke proveravaju da li deca dišu u toku noći. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Iako to mnogim roditeljima deluje potpuno ludo, sasvim je logično da se kada dete prvi put prespava noć zabrinete što ga niste čuli, te da odete da proverite da li diše i da li je dobro. Vaše buđenje će se nastaviti, a samim tim i proveravanje, a onda će jednom i briga da prestane, te ćete napokon moći ponovo da prespavate celu noć.

Da li se i vi budite da proverite da li vaše dete diše? Koje su stvari zbog kojih ste vi mislile da ste lude?

Komentari (0)