MALO VIDIŠ MALO NE VIDIŠ

SANDRA BULOK ZAPALILA MAŠTU: Na premijeri filma u golom kombinezonu

Glumica Sandra Bulok je oduvek važila za odmerenu damu koja se u privatnom životu često odlučuje za udobniju garderobu dok na crvenom tepihu zasija u luksuznim ali prefinjenim toaletama. Stoga je njeno najnovije javno izdanje zapalilo društvene mreže a portal Srećna Republika vam predtsavlja o čemu se radi.

02.12.2021 16:04

SANDRA BULOK ZAPALILA MAŠTU: Na premijeri filma u golom kombinezonu
AP Chris Pizzello

Glumica Sandra Bulok je poznata kao miljenica Amerike i glumica čije su romantičnje komedije uteha mnogih žena u trenucima ljubavnih lomova. Nju nismo naviki da viđamo u provokativnim izdanjima, u privatnom životu je obično u opuštenijim svakodnevnim kombinacijama, dok na crvenom tepihu privlači poglede.

Obično nosi elegantne i svedene toalete, sofisticiranih krojeva i boja, koje samo naglašavaju njenu prirodnu lepotu ali malo toga otkriju. Međutim, oskarovka nam je pokazala da i ona ima keca u rukavu i da i te kako ume da privuče poglede svojom pojavom. Naime, za premijeru svog novog filma "The Unforgivable" u Los Anđelesu odabrala je kombinaciju udobnog i efektnog. Umesto u haljini, ona se na defileu pojavila se u znatno udobnijem kombinezonu.



Sandra Bulok je samouvereno prošetala u upečatljivom kombinezonu dugih rukava u boji kože koji je pripijen uz telo, te je naglašavao njenu figuru. U pitanju je model iz nove kolekcije Stele Makartni za sezonu proleće/leto 2022. godine. Kreacija je celom dužinom ukrašena kristalima. Mi možemo da zaključimo da je ovo pravo osveženje, jer svakako nismo navikli da viđamo slavnu američku glumicu u ovom izdanju.

Ona je ovaj provokativni komad iskombinovala sa crnim sakoom sa tri-četvrt rukavima, koji je nosila preko kobinezona ne bi li se bar malo sakrila od znatiželjnih pogleda. Sve to je uparila sa pozlaćenim štiklama a u rukama je, pak, nosila zlatnu pismo torbicu dizajnke Tajler Elis koja je u poslednje vreme postala popularna među brojnim slavnim damama, piše portal zadovoljna.dnevnik.hr.

Slavna glumica trenutno promoviše film "The Unforgivable". U njemu tumači ženu optuženu za ubistvo policajca koja nakon izlaska iz zatvora kreće u potragu za svojom mlađom sestrom. Ako vas je ovo zaintrigiralo, pogledajte trejler za ovaj film u videu ispod i saznajte više.

Komentari (0)