Zanimljivosti

MODNI OKRŠAJ ANĐELINE DŽOLI I NJENIH ĆERKI: Ko je bolje poneo ekskluzivne toalete?

Anđelina Džoli je poznata kao jedna od najatraktivnijih žena na svetu čija bezvremenska lepota privlači pažnju javnosti već skoro 30 godina. Takođe, ona je ponosna mama šestoro dece i veliki humanitarac. Ipak, pored filmskog platna većina nas najviše voli da gleda ovu lepu damu na crvenom tepihu gde nas redovno oduševljava svojim modnim kombinacijama.

05.11.2021 09:39

MODNI OKRŠAJ ANĐELINE DŽOLI I NJENIH ĆERKI: Ko je bolje poneo ekskluzivne toalete?
AP Photo/Domenico Stinellis

U poslednjih mesec dana, neki od najimpresivnijih komada iz njenog garderobera ponovo su se prošetali crvenim tepihom, ali su ih ovaj put umesto mame ponele ćerke – Šajlo i Zahara.

Ovaj modni i porodični trenutak je oduševio i raznežio ljude iz celog sveta, koji su oduševljeno komentarisali da je lepa Anđelina pored svog vrtoglavog zvezadnog statusa na prvom mestu privržena majka, kako svu svoju decu, i biološku i usvojenu, voli više od svega na svetu i kako je kao i svaki roditelj slaba na prohteve svoje dece, te im je ovaj put dozvolila da joj opustoše orman.

 

 

Srećna vam predstavlja mini modnu reviju mame i njenih mezimica.

Prva na redu je Anđelinina haljina sa dodele Oskara 2014. godine. U pitanju je haljina iz kolekcije Elie Saab Couture a radi se o luksuznom komadu sa srebrnim perlicama i kristalima i sa providnim panelima od mrezice u boji kože.

Ova diskretna ali pak vrlo atraktivna haljina je privukla pažnji i svojim prvim pojavljivanjem na holivudskom crvenom teplihu ali je čini mi se veće simpatije pobrala drugi put u režiji Anđelinine ćerke Zahare. Šesnaestogodišnja devojčica je oduševila sve kada je odlučila da za pojavljivanje na crvenom tepihu povodom premijere filma “Eternals” u Los Anđelesu.

 

 

Posle nje, mamu je iskopirala i petnaestogodišnja Šajlo, najstariju biološka ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita. Ovaj put, ona je od mame pozajmila Diorovu šarenu haljinu sa bež pozadinom i oslikanim crnim apstraktnim motivima. Anđelina je prethodno ponela ovu haljinu u verziji dugačkoj verziji 2019. godine u Los Anđelesu, na globalnoj konferenciji za štampu povodom izlaska njenog filma “Grdana – Gospodarica zla”.

Šajlo se pak odlučila da maminu dugu haljinu prekroji, te je skratila do iznad kolena, uparila je sa crnim baletankama i srebrnim alkama i prošetala je u ovoj novoj osveženoj verziji na crvenom tepihu povodom londonske premijere filma “Eternals”.

 

 

Šta mislite, kome bolje stoje ovi luksuzni komadi? Napišite nam vaše mišljenje u komentarima.

Komentari (0)