MAGIJA PRAZNIKA

BOŽIC U DOMOVIMA SLAVNIH: Kako poznate ličnosti proslavljaju ovaj najveći praznik?

Zahvaljujući društvenim mrežama, mnoge poznate ličnosti su sa svetom podelile kako izgleda praznična atmosfera u njihovim kućama a portal Srećna Republika vam prenosi malo te magije Božica!

24.12.2021 20:15

BOŽIC U DOMOVIMA SLAVNIH: Kako poznate ličnosti proslavljaju ovaj najveći praznik?
Tanjug/AP

Doba je praznika i zajedništva te su i mnogi slavni spustili svoj gard i dozvolili široj javnosti da zaviri u njihove domove i sa njima podelili neke od najlepših porodičnih trenutaka.

Dejvid i Viktorija Bekam su sa pratiocima podelili kako oni proslavljaju Božić i uživaju u praznicima.

Kraljica selfija, Kim Kardašijan, je pak postavila sliku ispred impresivne jelke a u pozadini se naziru i dva laneta.

Vesela i otkačena Dru Barimor je pozirala na slici ispred jelke i nije odolela a da nas ne počasti jednom od svojih šašavih grimasa.

Kejt Hadson slavi Božić u krugu porodice a na slici joj društvo pravi njen verenik, Deni Fudžikava. Zaljubljene ptičice nose čak i iste pidžame sa prepoznatljivim prazničnim dezenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Eva Longorija je ove godine odnela pobedu u kategoriji za najlepšu jelku a ona je na slici pozirala sa svojim sinčićem Santijem(3), koji nosi istu pidžamu kao i njegova poznata mama.

Krisi Tigen je na slici pozirala sa svojim suprugom Džonom Ledžendom. I dok se jača polovima odlučila za opuštenu kućnu verziju, u prazničnom džemperu i crnim pantalonama, atraktivna Krisi je nadmašila samu sebe i odenula se u kostim seksi Baba Mrazice.

Sofija Vergara nam je prikazala dve strane sebe za Božić. Na prvoj slici je vidimo sređenu ispred jelke, dok je na drugoj slici u opuštenom izdanju, u pidžami pored brda poklona.


Dženifer Aniston nam je pokazala kako sprema poklone za Božić te nam je na kratkom snimku prikazala kako puni božićne čarape svojih najbližih dok se u pozadini vidi divan kamin.

Kraljica božićnih pesama, Maraja Keri, nam je pokazala atmosferu u svom domu. I dok domaćica blista u dugoj crvenoj haljini, snimak nam pokazuje i njene blizance, Morokana i Monro (10) kako se igraju sa kucama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

I za kraj, naravno, trešnja na šlagu. Kraljica glamura, Paris Hilton, poklonila nam je prizor svoje prelepe jelke za Božić. Ona je pozirala u kratkoj i pripijenoj crvenoj haljini ispred fantastične jelke okićene u bojama duge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Koja fotografija se vama najviše dopada? Podelite to sa nama u komentarima!

 

Komentari (0)