Presudio je!

BALAŠEVIĆ PRE 4 GODINE DONEO ODLUKU KOJA JE RAZOČARALA FANOVE: Jelena napokon sve priznala!

Pevač Đorđe Balašević pre četiri godine doneo je odluku zbog koje su mnogi razočarani!

22.12.2021 19:38

BALAŠEVIĆ PRE 4 GODINE DONEO ODLUKU KOJA JE RAZOČARALA FANOVE: Jelena napokon sve priznala!
pexels.com

Svi fanovi muzike Panonskog mornara ostali su slomljenog srca kada nas je Đorđe Balašević napustio u februaru ove godine. Mnogi su od tada slušali njegove pesme i primetili da na youtube-u više nema videa koji su postavljali fanovi inspirisani njegovom muzikom. 

Odjednom su svi počeli da komentarišu to, te su pali i brojni negativni komentari na račun Balaševićeve poruke u kojima optužuju porodicu da je htela da spreči "komercijalno iskorištavanje", te da se niko ne obogati na račun Đorđa. Njegova ćerka Jovana nije mogla to da trpi, te je rešila da podseti sve na jedan detalj iz intervjua  koji je Balašević dao pre četiri godine, u kome je rekao da od tog dana više neće biti moguće da ljudi kače njegove pesme na popularnu mrežu bez njegove ili dozvole njegove porodice.

 

 

‒ ...Jer, da jesam, pa makar samo na minut, odavno bih presudio da moram pogasiti sve lažne naloge otvorene na moje ime. Ovako, čudnom podudarnošću, tek sam pre nekoliko dana stavio potpis na ugovor po kom će uskoro postojati samo „Oficijelni Balašević“, tako da više ništa neće moći da se „okači“ bez dozvole moje porodice, isto kao što niko neće moći ni da se okači o nas- pisalo je na slici Jovane Balašević na njenom instagram profilu.

Ova odluka pevača mnoge je rastužila jer su mnogi nalazili utehu nakon njegovog odlaska u pravljenju videa inspirisanim njegovim tekstovima, a na taj način su i odavali počast Panonskom mornaru. Ipak, neobično je važno da se autorsko pravo čuva, posebno kod takvih velikana kakav je Balašević bio. Šta vi mislite, da li je Balašević bio u pravu kada je doneo ovakvu odluku?

Komentari (0)