NEKI NOVI MOMENTI

IZABRANA NOVA MIS AMERIKE: Napravljen presedan u tradiciji dugoj 100 godina!

Nova Mis Amerike je Ema Brojls, predstavnica Aljaske!

19.12.2021 15:36

IZABRANA NOVA MIS AMERIKE: Napravljen presedan u tradiciji dugoj 100 godina!
YouTube/printscreen - ET Canada

U četvrtak, 16. decembra, izabrana je Mis Amerike za 2022. godinu i to na stogodišnjicu ovog takmičenja. U Konektikatu je za najlepšu devojku SAD-a proglašena Mis Aljaske, Ema Brojls.

Njen izbor predstavlja prekretnicu u istoriji ove institucije, koja je osnovana 1921. godine u Atlantik Sitiju. Naime, ona je prva Amerikanka korejskog porekla sa Aljaske koja je ponela slavnu titulu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Broyles (@emmabroyles_)

O značaju ovog nadmetanja u lepoti govori i činjenica da je tokom svoje istorije duge čitav vek ono doživelo totalnu transformaciju i od takmičenja koje stavlja naglasak na lepotu i fizički izgled devojaka preraslo u instituciju koja naglašava obrazovanje i karakterne vrline konkurentkinja, kao i njihove specijalne talente, veštinu komunikacije i sposobnost vođenja.

Tome u prilog ide i nagrada koja je prelepoj Emi uručena nakon pobede. Pored jubilarne krune, pobednica je na poklon dobila školarinu za studije u vrednosti od 100.000 dolara, piše portal AP News.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miss America (@missamerica)

Ema je odnela pobedu u konkurenciji od ukupno 51 takmičarke, od kojih je njih 50 predstavljalo svoje savezne države a jedna federalni okrug Kolumbija. Čestitke svakako idu u dobre ruke, budući da ova mlada dama želi da postane lekar, pa se nadamo da će ljude lečiti i svojom lepotom a i stručnošću!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)