Moda

Rijana uživa u promenama koje joj je trudnoća donela, kaže da obožava svoje telo sada!

Pevačica sa Bardosa je izjavila da uživa u trudnoći i slavi sve promene kroz koje žensko telo prolazi u ovom periodu, dok se priprema da ona i njen dečko, A$AP Roki, postanu roditelji po prvi put.

20.02.2022 17:00

Rijana uživa u promenama koje joj je trudnoća donela, kaže da obožava svoje telo sada!
Ap photo

Rijana je krajem prošlog meseca u velikom stilu objavila da čeka prvo dete. Ova pevačica i preduzetnica prosto sija u trudnoći i uživa u promenama koje joj se dešavaju dok njena beba raste. Obožavaoci 34-godišnje pevačice sa Barbadosa bili su presrećni prošlog meseca kada je objavila da ona i njen 33-godišnji dečko, reper A$AP Roki, odnosno Rakim Majers, iščekuju prinovu.

Par je suptilno objavio vest serijom fotografija koje prikazuju njihovu romantičnu šetnju njujorškim kvartom Harlem tokom snežne oluje. Rijana je pokazala svoj napupeli stomačić, koji se ponosno izvirivao ispod ružičaste Šanel jakne. Ova ekstremno uspešna dama je objasnila da u potpunosti uživa u svom slatkom iščekivanju da postane majka i u svim načinima na koje se njeno telo menja tokom ovog perioda, a portal Srećna Republika vam otkriva šta je to oduševljava tokom trudnoće. 

- Moje grudi rastu iz nedelje u nedelju. Kada žene zatrudne, društvo im nametne osećaj kao da moraju da se skrivaju ispod odeće, da prikrivaju svoju senzualnost i da trenutno nisu seksi ali će ponovo vratiti svoje staro telo, a ja ne verujem u te gluposti. Tako da isprobavam odeću koju možda ne bih ni imala samopouzdanja da obučem pre nego što sam ostala u drugom stanju. Što više tračica, što više tankih materijala i što više izreza, to bolje za mene – rekla je ona.

Izgleda da će nas Rijana pored bebe obradovati još nečim novim, a šuška se da je u pitanju album iznenađenja.

- To će se dogoditi. Rijana će ove godine izdati album. Sprema se za izdavanje albuma ove godine. To je uvek bilo nešto što je planirala da uradi za svoje fanove. Čula je njihove zahteve za njene nove pesme i zna da su tako strpljivo čekali. Ona je uzbuđena što će im doneti nešto novo - rekao je izvor za San prošle nedelje.

Međutim, fanovi se takođe pribojavaju da će to biti poslednji Rijanin album „na neko vreme“, jer ona u budućnosti planira da se posveti majčinstvu i svojoj liniji kozmetike kao i modnoj liniji, a ne muzici, piše portal Miror. Prošlo je šest dugih godina otkako je Rijana poslednji put objavila nove pesme, sa svojim albumom “Anti” nominovanim za Gremi za 2016 godine. Još od tada obožavaoci “mole” Rijanu da ih počasti devetim albumom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)