Moda

JELENA ĐOKOVIĆ IZBOROM OBUĆE PRIVUKLA SVE POGLEDE! Njih morate imati ovog proleća! (FOTO)

Poznati par se pojavio u usklađenim odevnim kombinacijama i privukao pažnju svih.

22.02.2022 13:30

JELENA ĐOKOVIĆ IZBOROM OBUĆE PRIVUKLA SVE POGLEDE! Njih morate imati ovog proleća! (FOTO)
Tanjug/AP

S prvim zracima prolećnog sunca i kojim Celzjusovim stepenom više i zimska garderoba i obuća se pakuju i sklanjaju kako bi ustupile mesto nešto življem koloritu i manjem broju slojeva.

Portal Srećna Republika vam predstavlja najnovije trendove za sezonu proleće-leto 2022, a koje, između ostalih, diktira i supruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, Jelena.  

Naime, obuća koja će ovog proleća postati hit kod nas jeste zapravo modni evergrin, što je najbolje pokazala upravo Jelena koja je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom,  a ono što je mnogima odmah privuklo pažnju jesu njihovi slični autfiti.

Kežual izdanje poznatog para koji se pojavio u belim i bež tonovima nije moglo da prođe neozapaženo, ali ni njihov izbor obuće jer su se oboje odlučili za čuvene mokasine. I dok je prvi teniser sveta odabrao nešto sportskiji model, Jelena je zablistala u jednom paru klasičnijeg dizajna.

Mokasine su praktične i udobne, pogodne za duge šetnje ili stajanje i znatno su bolje za držanje, ali i za stopala, posebno ako se uporede s klasičnim baletankama. Pored toga, sa njima je teško pogrešiti jer idu uz skoro sve odevne kombinacije, od poslovnih do onih opuštenijih. 

Zato mokasine nisu bez razloga jedan od must-have komada u svačijem garderoberu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)