MALO BOGATSTVO NA ZGLOBU

SAT VREDAN KAO STAN U BEOGRADU: Jelena Đoković uzburkala fanove svojim skupim aksesoarom

Supruga Novaka Đokovića nije poznata kao neko ko ima ekstravagantan stil odevanja, njene modne kombinacije obično su poprilično svedene i jednostavne. Stoga je kao bomba odjeknuo podatak o ceni sata koji stalno nosi a portal Srećna Republika vam otkriva sve što treba da znate o ovom ekskluzivnom komadu nakita.

23.11.2021 09:48

SAT VREDAN KAO STAN U BEOGRADU: Jelena Đoković uzburkala fanove svojim skupim aksesoarom
Profimedia

Jelena Đoković je neko ko se uvek dičio svojom skromnošću i jednostavnošću. U javnosti je retko možete videti u skupocenim toaletama, sa prenaglašenom šminkom ili sa ogromnim količinama nakita. Sve što ona ponese deluje kao nešto što bi svaka druga devojka mogla da ima u svom garderoberu, ali ipak sklopljeno sa puno ukusa i stila. To ju je oduvek i razlikovalo od većine supruga poznatih sportista i donosilo joj simpatije javnosti.

Na njenim društvenim mrežama često se može videti kako na ruci ponosno nosi drvene narukvice od svega par evra, za koje je emotivno vezana i koje su joj jedan od najdražih aksesoara. To objašnjava i šok javnosti kada se pojavio podatak o ceni belog sata koji se često viđa na Jeleninoj ruci.

Radi se o časovniku poznate modne kuće Audemars Piguet, čija cena iznosi blizu 50 hiljada evra. Ovaj ženski sat ima kućište i okvir od 18k ružičastog zlata sa 32 brušena dijamanta i posrebreni brojčanik sa čuvenim uzorkom "Mega Tapisserie", piše portal wanted.mondo.rs.

Reakcije na ovu informaciju su bile poprilično polarizovane. Dok su je jedni napadali zbog ovako bezobrazno skupog aksesoara, budući da se to kosi sa stavovima koje propagira, kao i sa načinom vaspitavanja dece, koji javno zagovara, drugi su pak stali u odbranu Jelene Đoković, ističući da ona takav sat može da priušti i da inače nije poznata kao osoba koja je sklona rasipanju i bahaćenju.

Moramo priznati da ovaj sat jeste nesumnjivo upečatljiv i lep, ali činjenica da se za njegovu cenu može kupiti stambena jedinica u prestonici svakako stavlja stvari u malo drugačiju perspektivu.

Kakav je vaš stav o ovom satu? Podelite sa nama svoje viđenje u komentarima!

Komentari (1)

zora

03.02.2022 18:17

Prestanite da spijunirate posten svet sta poseduje. Spijunirajte lopove i pevarante.