VIP STIL

VIP GARDEROBER: Modna evolucija Jelene Đoković!

Suprugu srpskog teniskog asa smo navilki da viđamo u raznim izdanjima, ali ono što je svima zajedničko je to da su svedeni i jednostavni. Prestavljamo vam način na koji se njen stil menjao tokom godina.

06.02.2022 15:57

VIP GARDEROBER: Modna evolucija Jelene Đoković!
instagram - jelenadjokovicndf

Modne kombinacije Jelene Đoković nikada nisu preterane. Ona je uvek sofisticirana, ne izgleda kao da svojom odećom ili šminkom želi da privuče paznju svih. Nikada ne greši kada je odabir u pitanju, a uglavnom se odlučuje za komade u kojima deluje sveže poput devojčurka.

Njeni odevni predmeti su uvek kvalitetni ali ne nužno i skupi, kao i aksesoari koji variraju od basnoslovno skupog sata do drvenih narukvica. Portal Srećna Republika vam predstavlja razvojni put modnog ukusa ove poznate dame.

1. Ljubav prema kožnim jaknama

Kada smo prvi put počeli da je viđamo ruku pod ruku sa Novakom, tada mlada Jelena Ristić je gajila ljubav prema strukiranim kožnim jaknama, uglavnom u svetlim i neutralnim tonovima.



2. Rapsodija u plavom

Tokom godina, imali smo priliku da Jelenu Đoković često viđamo u plavim haljinama svih nijansi.



3. Veselo i šareno

Nakon ove faze, Jelena je zašla u malo smelije modne vode te je počela da se pojavljuje u višebojnim komadima cvetnih ili prugastih dezena.



4. Kul trudnica

Tokom obe trudnoće, prednost je dala udobnosti, te smo imali priliku da je viđamo u nešto komotnijim ali ipak stilizovanim odevnim predmetima.


5. Neutralne nijanse

Na crvenim tepisima smo u par navrata uspeli da vidimo gospođu Đoković u toaletama neutralnih i peščanih tonova.



6. Originalni autfiti

U poslednje vreme se na tribinama ali i na raznim dobrotvornim skupovima odlučuje za pomalo nesvakidašnje kombinacije, kod kojih jedan komad obično ima upečatljive cvetne ili etno motive i uparen je najčešće sa jednobojnim komadima. 


BONUS VIDEO:

Komentari (0)