Samo prirodno

JELENA ĐOKOVIĆ IMA DOBAR SAVET: Ona miriše predivno, a ne koristi parfem

Supruga našeg najboljeg tenisera je veliki borac za prava životinja i o tome svedoči njen način života

23.01.2022 12:00

JELENA ĐOKOVIĆ IMA DOBAR SAVET: Ona miriše predivno, a ne koristi parfem
Tanjug

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, je veoma aktivna na društvenim mrežama i sa zadovoljstvom odgovara na pitanja svojih pratilaca i deli svoje iskustvo. Ako se uzme broj njenih pratilaca, onda njen uticaj na mrežama nije ni malo zanemarljiv.  

Jelena obožava životinje i veliki je borac za njihova prava, a u tom duhu vaspitava i svoju decu. I to nije samo deklarativno, već se ona ozbiljno pridržava tog načina života. O tome svedoči i činjenica da ne troši novac na parfeme.

Ona je na svom Instagram storiju nedavno podelila poruku obožavateljke koja ju je pitala šta misli o industriji parfema.

Pixabay

Jelena Đoković je pronašla nešto što je mnogo bolje od parfema

 

–Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dete u duši, spontano i uvek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, šta je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje – napisala joj je obožavateljka.

–Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje – odgovorila joj je Jelena, prenosi Objektiv.

Parfemi koji se prave od esencijalnih ulja imaju jednu veliku prednost. Oni ne sadrže hemijske sastojke koji mogu izazvati burne reakcije na koži i preporučuju se osobama koje su sklone alergijskim reakcijama.

Komentari (1)

Duksi

23.01.2022 12:44

Da li je ona prvak sveta? Šteta.