Moda

HALJINA U KOJOJ NE MOŽE DA SE HODA: Kim Kardašijan obožava da nosi plastiku

Na nedavno održanoj Nedelji mode u Milanu je američka zvezda nosila isključivo modele od kože i lateksa modne kuće Prada

28.02.2022 16:00

HALJINA U KOJOJ NE MOŽE DA SE HODA: Kim Kardašijan obožava da nosi plastiku
YouTube/printscreen

Zvezda američkog rijeliti programa, a sada i preduzetnica, Kim Kardašijan već nekoliko godina diktira modne trendove. I vrlo je smela u odabiru svojih kreacija, a najčešće nosi usku odeću koja gotovo prijanja uz telo. Nije joj nikakav problem da nosi i plastiku.

 

 

To je nedavno demonstrirala odevnim kombinacijama tokom Nedelje mode u Milanu gde je podržala Pradu, posle niza godina vernosti modnoj kući Balenciaga, piše zadovoljna.dnevnik.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimmy 💋 (@kkwwrld)

 

Ona je prvi put bila gošća njihove revije i svečane večere u organizaciji kreativnih direktora ove modne kuće, Miuccije Prade i Rafa Simmonsa. Kako bi im pokazala svoju naklonost, tokom boravka je isključivo nosila odeću iz njihove kolekcije, kako ženske, tako i muške.

 

 

Kim Kardašijan se zato uglavnom pojavljivala u koži i lateksu, a mnogi su se zapitali kako uopšte može da hoda u jednoj skroz uskoj crnoj upečatljivoj haljini napravljenoj od PVC-a.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dani levi (@superrrdani)

 

Na društvenim mrežama su odmah usledili komentari da liči na likove iz Matrixa.

Inače, Kim vrlo često nosi uske modele pa joj nije bio problem da se prošeta ni u ovoj haljini, sve za ljubav Prade.

Pre dve godine je, u ime mode, objavila snimak dok je oblačila uski komplet boje senfa od lateksa. Bile su potrebne četiri osobe koje su joj pomagale da se uvuče u model od plastike.

Komentari (0)