Svađaju se preko neta!

OTELA MI JE DETE I OPTUŽILA ME ZA KRAĐU: Razvod Kanje Vesta i Kim Kardašijan postao je pravi PAKAO!

Kim Kardašijan i Kanje Vest svoje probleme sad su prebacili i na društvene mreže!

06.02.2022 21:13

OTELA MI JE DETE I OPTUŽILA ME ZA KRAĐU: Razvod Kanje Vesta i Kim Kardašijan postao je pravi PAKAO!
printscreen/instagram.com

Razvod Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta prati ceo svet, a sada je ovaj par svoje probleme prebacio i na društvene mreže gde je došlo do pravog požara. 

Naime, Kanje smatra da je njihova ćerka Nort, previše mlada da bi koristila društvene mreže, dok njegova uskoro bivša supruga Kim smatra da je to sasvim u redu. Zbog neslaganja oko vaspitanja njihove ćerkice Kanje se požalio svojim pratiocima rečima:

- Pošto mi je ovo prvi razvod, pitam se šta mogu da uradim sa svojom ćerkom na TikToku protiv moje volje?

Kim se nije oduševila ovim Kanjeovim potezom, te je to doživela kao napad i brutalno mu odgovorila:

 

 

- Kanjeov napad na mene je mnogo štetniji od svega što TikToks ​​Sever može da snimi. Kao roditelj koji je primarni nosilac brige o našoj deci, trudim se da što više zaštitim svoje dete, a da mu u isto vreme omogućim da iskaže svoju kreativnost, naravno pod nadzorom odrasle osobe. To joj donosi sreću. Razvod je sam po sebi težak za decu, a Kanjeovi pokušaji da kontroliše i manipuliše nama dodatno bole. Od početka mi je jedina želja bila da vaspitavam decu na zdrav i skladan način, tako da sam veoma tužna što Kanje to uporno sprečava. Volela bih da sve stvari u vezi sa našom decom rešavamo privatno i nadam se da će kontaktirati trećeg advokata kojeg je angažovao prošle godine i da ćemo sve rešiti sporazumno.

Reper se, međutim ne slaže da je Kim primarni staratelj njihovog deteta, te je ogorčen zbog scena koje mu je priredila bivša supruga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ye (@kanyewest)

 

- Kako to misliš, primarni negovatelj? Amerika je videla da pokušavaš da kidnapuješ moju ćerku na njen rođendan tako što mi nisi dao adresu zabave. Namestio si mi obezbeđenje u kući dok sam se igrao sa sinom, a onda me je optužila za krađu. Morao sam da uradim test na drogu posle Čaginog rođendana jer si me optužio da sam pod uticajem. Trejsi Romulus prestani da manipuliše Kim da bude takva... - napisao je Kanje u objavi i napao i Kiminog publicistu.

Pratioci ovog para podeljeni su u tome kome će dati podršku, ali izgleda da se svi slažu oko jedne stvari, privatni problemi bi trebalo da ostanu privatni, posebno kada je u pitanju njihovo dete.
 


 

Komentari (0)