Zanimljivosti

KANJE I KAMION CRVENIH RUŽA: Nakon raskida sa Džulijom, Kanje bivšoj ženi poslao poklon za Dan zaljubljenih!

Drama oko razvoda bračnog para Kardašijan-Vest se ne stišava a Kanje želi po svaku cenu da vrati bivšu dragu.

16.02.2022 16:00

KANJE I KAMION CRVENIH RUŽA: Nakon raskida sa Džulijom, Kanje bivšoj ženi poslao poklon za Dan zaljubljenih!
youtube/printscreen-Kanye West

Tek što smo svarili činjenicu da je reper raskinuo sa glumicom Džulijom Foks, on je rešio da još više zabiberi skandaloznu čorbu koju je zakuvao. Naime, on je svojoj bivšoj ženi, kao poklon za Dan zaljubljenih, poslao kamion pun crvenih ruža. Portal Srećna Republika vam donosi izveštaj “sa lica mesta”.

Ali Kanje ne bi bio Kanje da nije našao način da svoj poklon “začini” i da mu neki svoj šmek. Naime, on je na crnom kamionu sa strane velikim belim slovima napisao “Moja vizija je kristalno jasna”. On je sve to okačio na Instagram i na toj objavi tagovao svoju bivšu suprugu.

Da stvar bude još čudnija, on je reči “crystal clear”, koje obe inače počinju na slovo “C” napisao u formi “krystal klear”, pritom aludirajući na inicijale svoje bivše žene Kim Kardašijan. Što se vizije koju on spominje tiče, Kanje Vest pod time podrazumeva želju da povrati svoju porodicu i da ponovo osvoji srce svoje bivše drage. Pa, ne može se reći da se ne trudi. Međutim, nismo baš sigurni koliko će daleko dogurati uz pomoć ovih sve bizarnijih gestova.

Ipak, nakon svih blago haotičnih poruka koje je slao svojim fanovima, pratiocima i ljudima širom sveta, koje su sve vrištale od nezadovoljstva i velikih slova, reper je shvatio da njegovo ponašanje ljudima ipak izgleda pomalo zabrinjavajuće, te se svima javno izvinio i zahvalio. Nadajmo se samo da će bura da se stiša, za svačije dobro.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)