Položen ispit

KIM KARDAŠIAN OČEVIM STOPAMA: Starleta uspešno menja zanimanje

Popularna zvezda bliža je za korak advokaturi, dok dominira u ljubičastoj Balensijagi!

19.12.2021 08:23

KIM KARDAŠIAN OČEVIM STOPAMA: Starleta uspešno menja zanimanje
by ĆosoM

Preko društvenih mreža rasplamsala se vest u vidu objave rijaliti zvazde uzbudljive kao i ona, da je sve bliže ostvarenju sna da se nađe u ulozi advokatice i hoda očevim stopama.

Kim je iz četvrtog pokušaja prošla kalifornijski „baby bar” ispit za studente prava prve godine, obavezan za buduće advokate fokusirane na reformu kaznenog pravosuđa

nbcnews.com

 

„Gledajući se u ogledalo, zaista sam ponosna na ženu koja danas gleda unazad u odrazu“, napisala je Kim na  svom Instagram postu. „Tako je dobar osećaj biti ovde i na putu da ostvarim svoje ciljeve“, dodala je ona.

Posvećeno ocu

Deo je posvetila ocu Robertu Kardašijanu, koji je takođe bio slavni advokat.

„Znam da bi moj tata bio tako ponosan i da bi zapravo bio toliko šokiran da zna da je to sada moj put, ali on bi bio moj najbolji partner u učenju“, istakla je emotivno. „Rečeno mi je da je bio poznat po tome što je ismevao ljude koji nisu prošli prvi pokušaj kao on, ali on bi bio moja najveća navijačica!"

Rijaliti zvezda je svoju želju da sledi pokojnog oca Roberta Kardašijana otkrila 2019. u intervjuu za Vogue. Tada je započela četvorogodišnje pripravništvo u advokatskom uredu pod nadzorom advokatica Grin Haney i Jessice Jackson, koje su sada presrećne zbog njenog uspeha.

Robert Kardašijan je bio deo čuvenog pravnog tima koji je zastupao bivšu zvezdu američkog fudbala O` Džeja Simpsona u čuvenom sudjenju za ubistvo 1995.

Kim je godinama zagovarala promenu krivičnog pravosudnog sistema u SAD, zbog čega je bila lobirana i u Beloj kući. Kritikovala je stroge kazne za one koji su prvi put osudjeni za neko delo, kao i nejednako primenjivanje prava prema etničkim manjinama.

 

 

Kim je izdominirala pobednički Balensijaga nizom, koji se sastoji od ljubičaste spandeks haljine, savršeno uklopljenih čizama i blistavih minđuša. Sve podseća na njen viralni crni Met gala izgled, samo ljubičanstvenije - ovo je ipak srećno glamurozna, slavljenička prilika!

Postovala je snažno „Nikada ne odustajte, čak i kada se držite za nit, možete to da uradite“, poručila Kim Kardašijan. „Usredsredite se na to i uradite to, jer je tako dobaaaarrr osećaj kada ste na drugoj strani!“

 

 

 

.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)