Zanimljivosti

U SPAVAĆICI NA REVIJU? Rijanino najnovije izdanje šokiralo javnost!

Iako je više puta izjavila da uživa da pokazuju svoje trudno telo, mnogi misle da je Riri ovaj put zaista preterala.

02.03.2022 19:00

U SPAVAĆICI NA REVIJU? Rijanino najnovije izdanje šokiralo javnost!
Srećna republika

Rijana uživa u trudnoći, to smo svi imali prilike da vidimo. Ipak, čini se da je možda ovaj put otišla korak dalje i izbliza nam pokazala kako se to njena figura promenila od kada je u drugom stanju. Portal Srećna Republika vam otkriva o čemu se radi.

Diorova revija na Nedelji mode u Parizu, najnoviji modeli i manekenke su pali u drugi plan kada je na scenu stupila Rijana. Kao da su svi zaboravili šta su došli da vide, sve oči su bile uprte u pevačicu sa Barbadosa. A imalo se šta i videti.

Naime, trenutno najpoznatija trudnica se obukla, ili bolje je reći svukla, po poslednjoj modi. Nosila je providnu haljunu od mrežaste čipke, koja neverovatno podseća na seksi spavaćicu, donji veš, lakovane čizme a autfit je dopunila tankim crnim mantilom, kojim je tek ogrnula preko ruku.

 

 

Znamo da se Riri ponosi svojim trudničkim stomakom, to je jako lepo i osnažujuće za sve žene, ali ipak mnogi komentari sa društvenih mreža su ovu sliku okarakterisali kao „preterivanje“ i „neprimerenu za vreme i mesto na kome se nalazi“. Bez ulaženja u nečiji lični stil i modni ukus, mi se samo pitamo kako joj nije hladno, ipak zima još uvek traje na severnoj hemisferi?!

 

 

 

 

Komentari (0)