Telo

MUKE VIKTORIJE BEKAM: Pogledajte šta sve ona radi da bi imala zategnuto telo!

Supruga Dejvida Bekama je pokazala pratiocima kako diže tegove nakon što je sa njima podelila bizaran savet o ishrani koji je mnoge zabrinuo.

22.02.2022 11:14

MUKE VIKTORIJE BEKAM: Pogledajte šta sve ona radi da bi imala zategnuto telo!
Ap/ Srećna Republika

Sposobnost Viktorije Bekam (43) da održi svoju zavidnu figuru ostavila je mnoge obožavatelje bivše pop zvezde u čudu. Ipak, to ne dolazi samo os sebe, već se za takvo telo valja pomučiti. I to uz pomoć prvoklasnog trenera koji je svakodnevno “maltretira” svojim treninzima. Portal Srećna Republika vam predstavlja njenu “fitnes torturu”. 

Bivša Spajsica je podelila snimak na kojem je vidimo u kratkim crnim helankama visokog struka, topu za vežbanje sa neonsko žutim natpisom i crnim rukavicama. Kosa joj je podignuta u visoku punđu dok on drži teg iznad glave i održava ravnotežu sa ispruženom rukom. Takođe možemo videt Poš Spajs kako isteže noge i trenira uz pomoć traka za vežbanje sa otporom dok u ispruženim rukama drži gumeni disk teg.

Viktorijin trening nije prošao nezapaženo od strane bivšeg fudbalera i njenog supruga Davida Bekama koji je prokomentarisao:

- Dajte ovoj devojci zlatnu medalju!

Ova nekadašnja članica benda “Spajs gerls” a sada već poznata kreatorka održava svoju kondiciju na zaista impresivan način i a ranije je već izjavila da njena rutina vežbanja počinje između pola šest i šest sati ujutru kada na traci za trčanje “pređe” 7 kilometara za 45 minuta. Kaže da njen trening na ovoj spravi predstavlja mešavinu brzog hodanja uzbrdo, džogiranja i trčanja. A nakon trčanja vežba uz pomoć ličnog trenera u svojoj kućnoj teretani.

- 30 minuta radim vežbe za noge, 30 minuta vežbe za ruke, onda vežbe za tonus mišića i kondiciju, zatim gomilu plenkova i slične vežbe za torzo - dodala je.

Ova majka četvoro dece je nedavno objavila kako svaki dan počinje sa dve kašike jabukovog sirćeta na prazan stomak i savetovala je svojim pratiocima da učine to isto, piše portal Miror. Ona je objavila je sliku velike boce nefiltriranog jabukovog sirćeta na Instagram storiju i uz natpis:

- Budite hrabri! Dve kašike čim ustanete na prazan stomak!

Ali iako je supruga Dejvida Bekama preporučila ovaj navodno zdrav trik, njeni fanovi su je takođe upozorili da bude oprezna jer ispijanje sirćeta na prazan stomak može da izazove oštećenje tkiva i snizi nivo kalijuma.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)