Zanimljivosti

“SPAJSICE” PONOVO NA OKUPU? Spremaju spektakl za kraljicu Elizabetu

Kruže priče da će se grupa “Spajs gerls” ponovo okupiti ovog leta, to bi bio njihov jednikratni nastup specijalno u čast kraljice Elizabete II. Sporti Spajs, poznatija kao Mel Si, je pričala o potencijalnom povratku na binu i naizgled nagovestila da potencijalno okupljanje grupe zavisi od Džeri Halivel.

21.02.2022 20:00

“SPAJSICE” PONOVO NA OKUPU? Spremaju spektakl za kraljicu Elizabetu
Ap photo

Ranije ovog meseca objavljeno je da je svih pet originalnih članica benda “Spajs gerls”, uključujući i Viktoriju Bekam, zamoljeno da nastupe na proslavi kraljičinog platinastog jubileja kasnije ove godine. Ova grupa je poslednji put nastupila kao petorka na ceremoniji zatvaranja Letnjih olimpijskih igara 2012. godine u Londonu, a Poš Spajs je sve ostale tureje i nastupe nakon ovog preskočila. Portal Srećna Republika vam otkriva sve detalje. 

Iako je obično ova modna kreatorka ta koja nije baš voljna da se vrati korenima svog ženskog benda, čini se da je ovog puta Džindžer Spajs ta koja kvari planove. Melani Si je nedavno rekla fanovima da će morati da "pitaju Džeri" sve o potencijalnom ponovnom okupljanju.

Ako uspeju da se dogovore, povratnički nastup originalne petorke benda “Spajs gerls” održao bi se 4. juna ove godine, pošto je planiran veliki koncert sa zvezdama u čast kraljičine 70. godine na tronu. Tokom njenog nedavog solo nastupa, Melani Si je navodno upitao član publike da li je bend prihvatio poziv za nastup.

- Moraćete da pitate Džeri sve o tome. Još nismo razgovarale o tome – rekla je Sporti Spajs na bini, piše San.

Potencijalno okupljanje grupe “Spajs gerls” desilo bi se tačno deceniju nakon što su devojke odbile poziv da nastupe na proslavi kraljičinog dijamantskog jubileja. Dok su ser Elton Džon, ser Pol Makartni, Kajli Minog i mnogi drugi izašli na scenu 2012. godine, čini se da su neke od članica kultne grupe zažalile zbog svoje odluke.

- Baš me rastužuje što grupa “Spajs Gerls” nija bila deo kraljičinog jubileja, slama mi se srce, bila sam toliko spremna za to, gledala sam neke delove nastupa na TV-u, neverovatno – ovo je Mel Bi, Skeri Spajs, tada objavila na Tviteru, a Mel Si je takođe izrazila žaljenje.

Melani Si je prošle godine govorila o mogućem okupljanju benda “Spajs Gerls”, insistirajući da sve njene koleginice iz benda to strastveno žele, piše portal Miror

- Rećiću vam nešto, to će se desiti ako se ja nešto pitam. Stalno pričamo o tome. Devojke su se sastajale i to je nešto što sve strastveno želimo da uradimo. Radimo na tome da razmotrimo kako bi sve to izgledalo zbog pandemije i pokušavamo da to ostvarimo - rekla je za OK! Magazin.

Bend, koji je probio na muzičku scenu 1996. godine, poslednji put je izašao je na scenu 2019. godine, u okrnjenom sastavu, bez Poš Spajs. U intervjuu za nemački Vog, Viktorija je rekla da je odluka da se ne pridruži svojim koleginicama iz benda na turneji zahtevala hrabrost.

- Trebalo mi je mnogo hrabrosti da ne idem ponovo na turneju sa bendom “Spajs Gerls”, već da budem ta koja će reći: „Znate, ja to ne mogu da uradim jer stvari sada izgledaju drugačije nego ranije“. Radije bih se koncentrisala na svoju porodicu i svoju kompaniju - objasnila je ona za ovaj časopis.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)