VIP saveti

ISHRANA MEGAN MARKL: Šta to vojvotkinja od Saseksa jede i kako uspeva da održi savršenu figuru?

Predstavljamo vam namirnice koje je Megan Markl izbacila iz upotrebe tokom radne nedelje ali i kako se njena ishrana menja tokom vikenda.

17.02.2022 15:15

ISHRANA MEGAN MARKL: Šta to vojvotkinja od Saseksa jede i kako uspeva da održi savršenu figuru?
Tanjug/AP

Vojvotkinja od Saseksa redovno nas oduševljava svojim glamuroznim izgledom i stoga ne čudi što veoma vodi računa o svojoj ishrani. Ona je otkrila je da ima veoma intrigantan režim ishrane koji joj pomaže da se dobro oseća. Supruga princa Harija je poznata kao gurmanka a portal Srećna Republika vam predstavlja šta jede od jutra do mraka ali i kojih namirnica se kloni.

Često je objavljivala recepte i slike na svom starom blogu i čak je pokrenula projekat zajedničkog kuvara. Istraživanje je pokazalo da je od svih javno poznatih kraljevskih režima ishrane onaj kojeg se Megan pridržava na drugom mestu, dok se na prvom nalazi dijeta koju sledi njena snaja Kejt Midlton. Zapravo, Megan Markl je poznata kao veliki ljubitelj ribljih takosa i avokada.

Nedeljni plan ishrane Megan Markl

Vojvotkinja je otkrila da ne jede jela na bazi glutena ili mesa tokom radnje nedelje, već se radije pridržava veganske ishrane tokom radnih dana.

Doručak Megan Markl

Ako ste jedna od najpoznatijih žena na planeti, to vam svakako postavlja neka ograničenja što se tiče vašeg slobodnog vremena. Ukoliko tome dodate i dvoje male dece, preskakanje ili zanemarivanje doručka bi bilo sasvim razumljivo. Ipak, Megan uspeva da popije toplu vodu sa limunom i pojede malo grubo samlevenih ovsenih pahuljica sa sirupom od agave i bananama pre nego što počne dan.

Takođe je otkrila da je tokom snimanja serije “Dva lica pravde” (Suits) uvek imala zeleni sok pri ruci, da joj pomogne da prebrodi sve padove energije i da se osveži.

- Uvek smatram da vam pijuckanje toga mnogo bolje podigne energiju od šoljice espresa - rekla je ona.

Ručak Megan Markl

Bivša glumica očigledno pokušava da se pridržava određenih vrsta namirnica tokom nedelje kako bi se dobro osećala.

- Trudim se da jedem veganski tokom nedelje, a onda imam malo više fleksibilnosti u onome što unosim tokom vikenda - rekla je 2015. godine.

Otkrila ja da je ishrana bez mesa i bez glutena najbolji način za povećanje energije - nešto što joj je sigurno bilo od vitalnog značaja kada je provodila toliko vremena pred kamerom. Takođe je rekla da pomaže da joj koža bude čistija. Priča se da je začinjena kinoa sa povrćem bila njeno omiljeno jelo na setu. Tokom dana kada se ne hrani po veganskom režimu, ona je veoma privržena ribljem takosu, što je jedno od njenih omiljenih jela.

Romantične večere Megan Markl

Obožavaoci su bili šokirani kada se ljupki par verio, naročito kada su otkrili da se prosidba dogodila dok su zajedno spremali obrok kod kuće, piše portal Dejli Star. U trenutku kada je Hari zaprosio, ovaj par je zapravo pokušavao da ispeče pile.

- Ne postoji ništa tako ukusno ili tako impresivno kao savršeno ispečeno pile - rekla je Megan 2016. godine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)