ZA 360 STEPENI!

DA LI JE SE SEĆATE? Zanosna crnka potpuno promenila lični opis!

Ako ste odrastali uz grupu “Pusiket Dols”, sigurno je znate kao izazovnu tamnokosu lepoticu koja je bila san svakog muškarca. Pogledajte kako sada izgleda Nikol Šerzinger.

09.02.2022 16:00

DA LI JE SE SEĆATE? Zanosna crnka potpuno promenila lični opis!
youtube/printscreen-Billboard Music Awards

Pevačica Nikol Šerzinger danas je izazvala pravu pometnju na društvenim mrežama. Fatalna crnka čiji bi senzualni pokreti i zavodljiv glas prikovali muškarce za TV ekrane danas izgleda potpuno drugačije. A portal Srećna Republika vam predstavlja njeno najnovije izdanje. 

Naime, ona je pre par sati je na društvenoj mreži Instagram objavila slike na kojima je neprepoznatljiva. Na njima je vidimo sa potpuno plavom, talasastom kosom i jako iscrtanim ajlajnerom.

To nimalo ne umanjuje činjenicu da je ova žena prelepa od glave do pete, samo nam je bilo malo teže da prepoznamo zanosnu Nikol ispod ogromnih veštačkih trepavica i bujice plave kose. Ostaje nam samo da vidimo kakve će biti reakcije na ovu drastičnu promenu!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Atlija Milorad

10.02.2022 01:30

Pa i nije lose

Olja

18.02.2022 23:30

Nije aporan ajlajner nego kolicina estetskih zahvata...ne lici na sebe vec na sve ostale plastikanerke a bila je bas lepa zena