Uspešna i bez škole

IZLETELO JOJ: Nikol Kidman otkrila koliko su ona i njen muž obrazovani

Slavna glumica je otkrila kada je i zbog čega napustila srednju školu.

19.01.2022 15:28

IZLETELO JOJ: Nikol Kidman otkrila koliko su ona i njen muž obrazovani
Ap photo

Nikol Kidman je tokom radio intervjua otkrila da ona, kao ni njen suprug Kejt Urban, nikada nisu završili srednju školu, a ispričala je i da joj je jedan od prvih poslova u životu bio u pozorištu kao devojka koja pokazuje posetiocima gde im je sedište.

Glumica je tokom razgovora sa voditeljom Kajlom Sandilandsom rekla da ima nepunih 11 godina škole. Nikol je ovo priznala slučajno posle šale voditelja koji se požalilo da "nema šta je potrebno da bi bilo glumac".

- Ni ja nemam šta je potrebno da bi bio glumac. Nemam mozak, jedva sam završila desetu godinu škole, ne mogu da zapamtim sve gluposti - ispričala je glumica misleći na memorisanje teksta za film i dodala:

- Nisam završila 11. godinu i nekako sam dospela ovde. Ne znam da li je dozvoljeno ovo da se kaže.

Zatim se osvrnula i na obrazovanje svog supruga, pevača Kejta Urbana, kji čak ima manje škole od nje.

- Mislim da Kejt nije završio ni desetu godinu. Mada, ovo ne bi trebalo da pričam, nije baš dobra reklama - primetila je Nikol Kidman kroz smeh, prenosi Daily Mail.

Iako je ova slavna glumica veoma uspešna i bogata, naš savet je da se ipak posvetimo učenju i školovanju, jer je izuzetno mali procenat ljudi koji su uspeli u životu pošto su napustili školu.

 

 

 

 

Komentari (0)