Ispovest jedne žene

VRELO ISKUSTVO SA ISTIM POLOM : Prevara mi je poboljšala brak

Muž i ja smo u braku 15 godina, što me nije sprečilo da mu budem neverna.

22.10.2021 15:54

VRELO ISKUSTVO SA ISTIM POLOM : Prevara mi je poboljšala brak
Pixabay.com

Iako smo imali relativno skladan odnos, u braku nam je postalo dosadno. Videla sam da i on ima želju za nečim novim, ali pošto je bio statičan i nije voleo promene, njemu je naš odnos delovao normalno bez ikakvih problema.

Osećala sam da je sve nekako postalo rutina i naš odnos u krevetu nije bio ono što sam očekivala misleći da sam ja kriva i da bi trebalo više da se potrudim, što sam i u radila.

Međutim, shvativši da problem nije fizičke prirode, više mi nije bilo do seksa s njim. Počela sam sve više vremena da provodim na poslu jer mi je bilo prijatnije. Izlazila sam sa kolegama i koleginicima, ali mi nije bilo ni na kraj pameti da rizikujem porodični život radi kratkotrajne avanture. Sve dok nisam došla u iskušenje da probam zabranjeno voće i preokrenem život naopačke.

Kada smo jednom prilikom svi sa posla izašli u grad, upoznala sam njihove prijatelje i porodicu. Provodeći vreme sa ženom dugogodišnjeg kolege, shvatila sam da među nama postoji neobična privlačnost. Privlačila me je iako nikada do sada, čak ni u studentskim danima, nisam imala sklonosti ka ženskom polu, što me je dodatno uzbuđivalo.

Kao zrela osoba svesno sam znala u šta se upuštam. Pozvala sam je na kafu. Međutim, počela je otvoreno da mi se nabacuje govoreći kako sam ja ono što ona želi bez obzira na to što obe živimo potpuno mirnim i porodičnim životom.

Naš prvi susret završio se samo na požudnim pogledima. Njena jaka seksualna energija naterala me je da je opet pozovem, ali ovog puta u iznajmljeni apartman gde smo bile same. Pristala je bez ikakvih problem. Kada je došla u stan, odmah smo počele da razmenjujemo nežnost i tada sam prvi put u životu imala lezbijsko iskustvo koje me je dva puta dovelo do orgazma.

Pixabay.com

Odnos sa ženom me je nateralo da se vratim mužu

Oduševljena onim što sam iskusila, nastavila sam da se viđam s njom i mogu slobodno da kažem da mi je to bio najbolji i najstrastveniji seks u životu.

Kako u životu sve što je lepo kratko traje, tako je trajala i naša avantura. Obe smo shvatile da to što radimo može da nas udalji od onoga što volimo i što je zaista vredno u našim životima, a to su ljudi koje volimo.

Ona je bila puna razumevanja i ni u čemu nisam naišla na otpor. Čak i kada smo se rastajale, bilo je fenomenalno.

Ležale smo i smejale se kao dve zrele žene koje su donele odluku da se vrate muževima.

Nakon ovog neverovatnog iskustva, shvatila sam šta je potrebno mom braku i tako i suprugu i sebi omogućila bolji brak, u kom više nema mesta za dosadu.

Komentari. (0)